RTX 3060 sistemde format sonrası FPS düştü

Hocam şu an için Windows 11'e bir çözüm bulmanız lazım temmuz gibi Windows 10 desteği kesilecek zaten herkes 11'e geçmeye zorlanacak.
Hocam bilgisayarımı oyun odaklı kullandığım için performans benim için çok önemli. Ekime kadar en azından böyle kullanmak istiyorum. Daha sonra bence yakın bi tarihte bu sorunu çözerler.

Hocam bilgisayarımı oyun odaklı kullandığım için performans benim için çok önemli. Ekim'e kadar en azından böyle kullanmak istiyorum. Daha sonra bence yakın bir tarihte bu sorunu çözerler.

Kim çözecek sorunu hocam AA Türkiye'de 2 kişinin FPS'i düşmüş kalkın Windows 11'i baştan yapıyoruzmu diyecekler.

Hocam bilgisayarımı oyun odaklı kullandığım için performans benim için çok önemli. Ekim'e kadar en azından böyle kullanmak istiyorum. Daha sonra bence yakın bir tarihte bu sorunu çözerler.

Bende öyle düşünüyorum Windows 11 de performans düşüklüğü olduğu çok rahat gözle görülebilir bende Windows 10'a geçeceğim en azından FPS düşüklüğü yaşamam.

Kim çözecek sorunu hocam AA Türkiye'de 2 kişinin FPS'i düşmüş kalkın Windows 11'i baştan yapıyoruzmu diyecekler.

Hocam yalnız bu sorun sadece bizde değil çoğu kişide var biraz araştırırsan, bence Windows 11 de FPS düşüşü olduğu bariz ortada.

Bende öyle düşünüyorum Windows 11 de performans düşüklüğü olduğu çok rahat gözle görülebilir bende Windows 10'a geçeceğim en azından FPS düşüklüğü yaşamam.

Hocam yalnız bu sorun sadece bizde değil çoğu kişide var biraz araştırırsan, bence Windows 11 de FPS düşüşü olduğu bariz ortada.

Hocam internete sızan bir virüsü dahi engelleyemeyen Microsoft milletin fpsiyle mi uğraşacak bende Windows 11'e geçtiğimde Roblox'ta aldığım sınır olan 240 FPS yerini 150'lere falan bırakmıştı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı