RTX 3060 sistemde GTA V 20 FPS'e düşüyor

golkentli

Yoctopat
Daha fazla  
Bende GeForce RTX 3060 Gaming X 12 GB ekran kartı var, işletim sistemi olarak Windows 11 kullanıyorum. RAM 24 GB 3200 MHz, işlemci Ryzen 3500X. GTA V gibi eski bir oyunda düşük grafiklerde bile 110 FPS alıyorum. Arabaya bindikten sonra hızlanıyorum ekran kartının performansını görmek için, 20 FPS kadar düşüyor. Neden dolayı çözemedim ya. Yardımcı olur musun? Sadece GTA V'te sorun yaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende GeForce RTX 3060 Gaming X 12 GB ekran kartı var, işletim sistemi olarak Windows 11 kullanıyorum. RAM 24 GB 3200 MHz, işlemci Ryzen 3500X. GTA V gibi eski bir oyunda düşük grafiklerde bile 110 FPS alıyorum. Arabaya bindikten sonra hızlanıyorum ekran kartının performansını görmek için, 20 FPS kadar düşüyor. Neden dolayı çözemedim ya. Yardımcı olur musun? Sadece GTA V'te sorun yaşıyorum.
Sıcaklıkları kontrol ediniz.

Aynı sorun bende de var windows 11'e geçtiğimden beri sürekli anlık fps dropları sadece oyunlarda veya yük altında değil masaüstünde gezinme esnasında mouse imlecinde takılmalar ve ses kaymaları oluyor ne yaptıysam çözüm bulamadım windows 10'a geçmeme rağmen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı