GTA 5 oynarken anlık takılma oluyor oynanmayacak derecede. Sıcaklıkları kontrol ettiğimde darboğaz görünmüyor. En düşük ayarlarda bile bu sorunlar ortaya çıkıyor. Sistem: RTX3060, Ryzen 5600X, 16 GB RAM.
kral aynı sorun bendede var higt ayarlarda biraz takılma oluyor mesala görevde araya konuşmalar giriyor orda kasıyor çoğu kişi very higt al deiş sende hayla aaynı sorun varmı ne yaptın
kral aynı sorun bendede var higt ayarlarda biraz takılma oluyor mesala görevde araya konuşmalar giriyor orda kasıyor çoğu kişi very higt al deiş sende hayla aaynı sorun varmı ne yaptın
birde bende ekran kartı gpu kullanmıyor gta 5 opynarken 50 60 arası geziyor kullamadığı için de olabilir diye düşünüyorum gpu kullanımın en az90 olması gerek nasıl yapacağım
birde bende ekran kartı gpu kullanmıyor gta 5 opynarken 50 60 arası geziyor kullamadığı için de olabilir diye düşünüyorum gpu kullanımın en az90 olması gerek nasıl yapacağım
Bir de bende ekran kartı GPU kullanmıyor GTA 5 opynarken 50 60 arası geziyor kullamadığı için de olabilir diye düşünüyorum GPU kullanımın en AZ90 olması gerek nasıl yapacağım.
Aslında higt ayarlarda daha yüksek fps ler almak istiyorum ondan dolayi ekran 165 hz ama fps çıkmıyor gta 5 genel sorunu galiba bu bi ara 99 kullanıyordu simdi kullanmıyor
Aslında higt ayarlarda daha yüksek FPS'ler almak istiyorum ondan dolayi ekran 165 Hz ama FPS çıkmıyor GTA 5 genel sorunu galiba bu bir ara 99 kullanıyordu simdi kullanmıyor.
Abi bende i713700k rtx 3060 12 gb tuf 16 gb ram 3600 mhz rapmage redsky kasa b760m-g anakart var ama 190 fps ye kadar çıkıyor ama ara sıra takılıyor neden olur
Abi bende i713700K RTX 3060 12 GB TUF 16 GB RAM 3600 MHz rapmage redsky kasa B760M-G anakart var ama 190 FPS'ye kadar çıkıyor ama ara sıra takılıyor neden olur?