Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarım sürekli kendi kendine kapanıyor, oyunlar kapanıyor bazen de mavi ekran verip kapanıyor. Format atmama rağmen geçmedi. Minidump dosyasını paylaşıyorum. Anlayan arkadaşlar, sorun nedir? Yardımcı olursa çok sevinirim.
USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt yöneticisinden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.
USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt yöneticisinden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.
CMD'yi yaptım testleri de bugün yapacağım. Dün gece yine mavi ekran verdi minidump dosyasını linke ekledim bakabilir misiniz?
USB sürücüleri tam olarak nereden güncelleniyor acaba? İnternette net bir şey bulamadım. Aygıt Yöneticisi'nden otomatik arama yaptım hepsinde güncel yazdı.
CMD'yi yaptım testleri de bugün yapacağım. Dün gece yine mavi ekran verdi minidump dosyasını linke ekledim bakabilir misiniz?
Evet LoL'de iken yaptı bu sefer fakat tüm oyunlarda oyundan atıyor bazen de böyle mavi ekran veriyor.
Sürücüleri tekrardan kurmayı deneyeceğim teşekkürler.
Evet LoL'de iken yaptı bu sefer fakat tüm oyunlarda oyundan atıyor bazen de böyle mavi ekran veriyor.
Sürücüleri tekrardan kurmayı deneyeceğim teşekkürler.