Herkese selam. Minecraft shader pack kurduğum zaman FPS 18-30 aralığından yukarısına çıkmıyor. Bilgisayarımın kaliteli olduğunu düşünüyorum. Hiçbir oyunda da büyük sıkıntılar yaşamadım. Bundan 2-3 sene önce eski bilgisayarımda -özellikleri çok kötü olmasına rağmen- shader pack kurduğum zaman oynayabiliyordum. Bilgisi olan var mıdır?
Hatta görüntüde karıncalanma var. Ss almaya çalıştığım zaman mojang yükleniyor ekranın ss çıkıyor karşıma halbuki ss i oyunda alıyorum. İlginç.
Herkese selam. Minecraft shader pack kurduğum zaman FPS 18-30 aralığından yukarısına çıkmıyor. Bilgisayarımın kaliteli olduğunu düşünüyorum. Hiçbir oyunda da büyük sıkıntılar yaşamadım. Bundan 2-3 sene önce eski bilgisayarımda -özellikleri çok kötü olmasına rağmen- shader pack kurduğum zaman oynayabiliyordum. Bilgisi olan var mıdır?
Hatta görüntüde karıncalanma var. SS almaya çalıştığım zaman Mojang yükleniyor ekranın SS çıkıyor karşıma halbuki SS i oyunda alıyorum. İlginç.
Benim RX 590 ekran kartım bile çok kasan bir Shader olan SEUS PTGI E12'de en iyi 30 FPS alabiliyorken sizinki daha iyi çalıştırır. Büyük ihtimal sürücü güncel değildir.
Benim RX 590 ekran kartım bile çok kasan bir Shader olan SEUS PTGI E12'de en iyi 30 FPS alabiliyorken sizinki daha iyi çalıştırır. Büyük ihtimal sürücü güncel değildir.
Kusura bakmayın çok bilgim yok, yanlış anlamadıysam görev yöneticisinde işlemci %95e kadar çıkıyor fakat ekran kartı bölümü %0 gibi gösteriyor eğer yanlış bakmadıysam.
Merhaba sorunu çözdüm. Oyunu işlemci ile açıyormuş. Ben ekran kartımla açtığım zaman düzeltme sağladım. NVİDİA Denetim Masası'ndan sol tarafta bulunan 3D ayarlar sekmesi altındaki ''3D ayarların yönetilmesi'' bölümüne tıklıyoruz. Ekrana gelen bölümde ''Program Ayarları'' sekmesine tıklıyoruz. Buradan ekran kartınızla çalıştırmak istediğiniz oyunları ve programları ekliyoruz. Benim sorunum böyle çözüldü FPS'im düzeldi.