RTX 3060 sistemde oyun oynarken görüntü gidiyor

Eypyldz

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar RTX 3060 ve Ryzen 5'li hazır kasa aldım daha sonradan monitör aldım. Şimdi oyun oynarken 3 veya 4 kezdir oluyor görüntü gidiyor. Kasa çalışıyor kabloyu söküp takıyorum DP yazısı geliyor monitörde ve kabloda sıkıntı yok. Acaba ekran kartı mı problemli?

Son düzenleyen: Moderatör:
PSU nedir ?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    179,2 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleme:
550 watt sıkıntı. PSU yetmiyor. Ben 2080 Super'e bile 800 watt 80 plus bronz kullanıyorum.

550 watt sıkıntı. PSU yetmiyor. Ben 2080 Super'e bile 800 watt 80 plus bronz kullanıyorum
Bu yeni bir sistem garanti kapsamına girer mi yoksa kendim mi yenilemeliyim fakat sistem yorumlarında aiırken baktığımda yeterli olacağı yatıyordu psu nun

Bu yeni bir sistem garanti kapsamına girer mi yoksa kendim mi yenilemeliyim fakat sistem yorumlarında aiırken baktığımda yeterli olacağı yatıyordu psu nun
Dostum RTX 3060 kullanıyorsun, dikkatini çekerim. Güçlü ve yeni nesil bir kart. 550 watt komik duruyor. Garantiye söyle güç kaynağı yenileyeceğim diye. Sorunu belirt ve en az 750 watt 80 plus al mümkünse.

Dostum RTX 3060 kullanıyorsun, dikkatini çekerim. Güçlü ve yeni nesil bir kart. 550 watt komik duruyor. Garantiye söyle güç kaynağı yenileyeceğim diye. Sorunu belirt ve en az 750 watt 80 plus al mümkünse.
teşekkür ederim sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…