RTX 3060 sistemde oyunlarda kaplama problemi yaşanıyor

hayaletbabo

Kilopat
Arkadaşlar merhaba. Ekte Batman Arkham Origins oyununda aşadığım kaplama sorunu mevcut. Buna benzer problemler başka oyunlarda da zaman zaman yaşıyorum. Sistem özelliklerim şöyle;

Intel i7-10870H-2, 20GHz Turbo Boost ile 5,0 GHz.
NVIDIA RTX 3060 Max-performance 6 GB GDDR6.
32 GB RAM DDR4 2933MHz.
1TB Intel 660p M.2 SSD.

NVIDIA sürücülerini de indirip kuruyorum yani güncel durumda. Oradan yaptığım optimizasyon ayarları da bir şey değiştirmedi maalesef. Ne yapabilirim bu konuda?

Dosya Ekleri

• batman kaplama.png
    batman kaplama.png
    1,9 MB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Ekte Batman Arkham Origins oyununda aşadığım kaplama sorunu mevcut. Buna benzer problemler başka oyunlarda da zaman zaman yaşıyorum. Sistem özelliklerim şöyle;

Intel i7-10870H-2, 20GHz Turbo Boost ile 5,0 GHz.
NVIDIA RTX 3060 Max-performance 6 GB GDDR6.
32 GB RAM DDR4 2933MHz.
1TB Intel 660p M.2 SSD.

NVIDIA sürücülerini de indirip kuruyorum yani güncel durumda. Oradan yaptığım optimizasyon ayarları da bir şey değiştirmedi maalesef. Ne yapabilirim bu konuda?
Ekran kartına binen yük ve belleği biraz izlemeniz gerekir. Oyun ayarlarında ne kadar detay açıyorsunuz buna dikkat ediyor musunuz ?

Sonuç bu şekilde.

Bir sorun yok gibi görünüyor. Bütün arkaplan uygulamalarını kapatıp (tarayıcı sekmeleri dahil) duruma bakma şansın var mı? 32 gb'lık ram ile sorun yaşayacağını düşünmüyorum ama nihayetinde olabilir. Arka planda diskte dosya indiren/yazan/tarayan bir şeyler var mı özellikle buna bakmak gerekiyor.

Küçük bir ihtimal de olsa dahili intel gpu'sunu kullanıyor olabilir oyunda sistem, ama bu noktayı kontrol etmiş olduğunu düşünüyorum.

Bunların hiçbiri değilse MSI Afterburner gibi bir programla oyundaki değerleri izlemek gerekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı