RTX 3060 sistemde Path of Exile 2 çöküyor

İşletim sistemi
Windows 11

Uzayra

Centipat
RAM
32 GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
AMD Ryzen 5 5600 3.5 GHz 35MB AM4
Path of Exile 2 oynuyorum. Oyun şehirler arası teleportta çöküyor. Çöktüğü gibi de ekrandan çıkamıyorum. RTX 3060 ekran kartım var. Mesele sistemde değil çünkü bunu başka oyunlarda yaşamadım. Sadece aranızda oyunu oynayıp bu durumu yaşayan var mı?

arkadaşlar hepinize merhaba günaydın sorunu bende yaşamaya başladım gün boyunca başından kalkmadan sorunsuz bir şekilde oynarken hdd de kuruluydu bir değişiklik yaptım oyunu m2a ssd taşıdım ara geçişler biraz daha hızlı açılsın diye oyunu açtığımda diğer arkadaşlarında belirttiği gibi portal'larda yükleme ekran geçiş ekranlarında çöküyor pc sabahtan beri 10 kere falan reset atmışımdır yani tekrardan hdd ye taşıyorum eğer sizinde oyun dosyalarınız ssd kuruluysa başka bir depolama sürücüsüne taşıyın derim.

Aynı durumu ben de yaşıyorum çözümü yok gibi. Teleport atarken loading screenlerde bir anda kilitlenip kalıyor mecbur kasadan kapatmam gerekiyor bazen de bir anda oyun herhangi bir ekranda donuyor takılma sesi geliyor sadece ama yine PC kalıyor öyle.

7800x3D

4070 Ti

64 GB RAM

Aynı sorunu bende kimi zaman yaşıyorum.

Sorun donanımsal değil dostlar. Sorun oyun kaynaklı. Tüm işlemci çekirdeklerini kullanıyor. 2-3 çekirdeği oyun için kapattım ve bir daha sorunu yaşamadım. Attığım linkte detaylı şekilde açıklaması var. Poe1'den beri olan bir sorun bu arada

Sorun donanımsal değil dostlar. Sorun oyun kaynaklı. Tüm işlemci çekirdeklerini kullanıyor. 2-3 çekirdeği oyun için kapattım ve bir daha sorunu yaşamadım. Attığım linkte detaylı şekilde açıklaması var. Poe1'den beri olan bir sorun bu arada
FPS konusunda ne kadar bir değişiklik yaşadınız?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı