RTX 3060 sistemde Valorant akıcı değil

UtkuXla

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba forumda yeniyim, RTX 3060 ekran kartım var 12 GB modeli olan, i5 12.nesil işlemcim var, 8x2 16 GB RAM var G.Skill, anakart modelim
TUF Gaming B660M-E D4, monitörüm ASUS VG248QG 24" 0.5 ms Full HD pivot 165. BIOS güncellemesini yaptım XMP açtım Windows sürücüm güncel ekran kartı sürücülerim güncel.

Sorun şu, sadece son güncellemeden sonra Valorant oyununda oyun içi maç içinde 270-310 FPS almama rağmen yüksek düşük fark etmiyor oyun içi takılma gibi akıcılık gitmesi gibi bir sorun var, benim gibi bu olayı yaşayan var mı varsa nasıl çözdüler sorum bu. Ek olarak buna nasıl örnek verebilirim; skill kullanırken anlık olarak takılıyor gibi hissiyat, bıçak animasyonu bazen izlerken kasma gibi gözükmesi fakat oyundaki FPS hiçbir şekilde düşmüyor. FPS'i sabitledigimde de aynı sorun mevcut başka oyunlarda böyle olmuyor, optimizasyon sorunumu çözemedim sırf bunun yüzünden termal macun yeniledim durduk yere. Sıcaklık değerlerim oyun içinde arkada uygulama yokken bile 65'i geçmiyor Max 70. Yardımlarınızı bekliyorum

Not: V-Sync acık kapalı fark etmiyor akıcılık anlık gidip geliyor artık fazla gitmeye başladı, format attım oyunu tekrar yükledim sorun devam ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ekran kartını güncelle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…