GTX 1660S sistemde Valorant akıcı değil

C:\Riot Games\VALORANT\live\ShooterGame\Binaries\Win64\VALORANT-Win64-Shipping.exe sağ tıklayıp özelliklere girin. Uyumluluk yerinden "Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak"ın tikini açın uygulayın.
1671828703290.png

Windows'tan monitörünü 165Hz'e yükselttin mi?

Evetse ekran görüntüsünü at.
Buyrun

Dostum o zaman sana nasıl yardımcı olalım, elindeki sorun sadece bir şeylerin sana göre eksik olması mı?
Bence senin psikolojik gibime geliyor, sorun bir şeylerin eksik olması akıcı olmaması. Ve akıllara gelen tek sorun Hertz.

Yanlış anladınız beni sorun bende değil akıcı değil kasma yok ama akıcıda değil.

Dosya Ekleri

• ss12.png
    ss12.png
    44,1 KB · Görüntüleme: 44
Tam modeli ne monitörün? VA panelse FPS oyunlarında akıcı hissettirmemesi normaldir. Arkadaşında da IPS ya da TN vardır muhtemelen.

Evet VA panel olduğu için akıcı gelmemesi normal maalesef. MPRT 1ms olsa da GtG süresi ve kullanılan teknoloji farkından dolayı ghosting çok fazla oluyor. Arkadaşının 144 Hz daha akıcı dediğin monitörü ne? IPS ya da TN'dir. Eğer öyleyse monitörünü satıp IPS alman daha iyi olur hep FPS tarzı oyunlar oynayacaksan.

Bildiğim kadarıyla 165Hz VA monitör IPS'den daha iyi değil mi arkadaşlarım bana TN paneli monitör almamı öneriyor.

Bildiğim kadarıyla 165Hz VA monitör IPS'den daha iyi değil mi arkadaşlarım bana TN paneli monitör almamı öneriyor.

TN panel en opsiyonel olmayanı. Her panelde sıkıntı var arkadaş, IPS'de ışık süzmesi, VA da ghosting, TN de renk cansızlığı. İllaki SüperAmoled mi alalım yani anlayamadım gitti, ama aralarında en iyi renk ve tazelik sunan IPS olduğu için oyuncular ve insanlar genellikle IPS trercih ederler.

FPS oyunları konusunda VA en kötü olanı. TN en başarılı olanı ama kaliteli 1-4 ms GtG süreli bir IPS panel de TN kadar başarılı olabilir. Hatta renk canlılığı ve doygunluk açısından da TN panelden daha iyi olacağı için hardcore FPS oyunu oynamıyorsan dizi vs izlerken IPS daha iyi olur.

Kısacası 1 ms GtG'si olan kaliteli bir IPS ile değiştir imkanın olursa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı