RTX 3060 sistemde Valorant'ta sürekli aniden FPS düşmesi

Merhaba arkadaşlar, Valorant'ta sürekli aniden FPS düşmesi yiyorum, işlemci ve ekran kartı sıcaklığını kontrol ettiğimde sıcaklıkların normal olduğunu görüyorum. Sorun ne olabilir?

Sistemim.

1 ay kadar öncesinde bende de aynı sıkıntı vardı yeni güncelleme gelene kadar aynıydı ondan sonra düzeldi istersen Riot'a bilet at atmadan önce Riot Onarım Araci bu linkteki uygulamayı indirip gerekli adımları yapıp biletine ekle bu sana daha detaylı bilgi vermeleri için bir yol

1 ay kadar öncesinde bende de aynı sıkıntı vardı yeni güncelleme gelene kadar aynıydı ondan sonra düzeldi istersen Riot'a bilet at atmadan önce Riot Onarım Araci bu linkteki uygulamayı indirip gerekli adımları yapıp biletine ekle bu sana daha detaylı bilgi vermeleri için bir yol
teşekkürler

dediğin uygulamayı yükledim ama hiçbir işe yaramadı. ticket ile çözülecek bu iş gibi görünüyor

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı