RTX 3060 sisteme 17.000 TL nasıl?

Bütçe
15-17
Peki 15-17 k arası monitörlü bir sistem bulabilir misin rica etsem.

Şu an İtopya'dan pek bakmayın hocam tüm sistemlere C4 kasa koymuşlar. Diğer sitelerden bakıyorum uygun bulursam atacağım.

Açıkçası İtopya'ya boş para kaptırmayın yeter.

15e sistem alınırsa, 2 3 kya ekran alınabilir.

Hocam şu an incehesapta da pek uygun sistem yok Frisby kasa ve eagle 3060 modelini kullanmışlar Frisby uyduruk, eagle modelinde kronik ısınma sorunu vardı.

Hocam en uygun ve güzel parçalı bu sistemler var. Zalman Rampage'den daha iyi ama ne kadar iyi tam bilmiyorum forum a sormak lazım yanlış bilgi olmaması adına. Tabii bunlar sadece 3060'li sistemler hocam siz öyle gösterdiniz diye.

Hocam kasaları inceledim biraz fiyatı da daha çok arttırmayarak S4 Plus yerine N5 MF modeli olsa daha iyi olacak gibi.

Son düzenleme:
Şu an İtopya'dan pek bakmayın hocam tüm sistemlere C4 kasa koymuşlar. Diğer sitelerden bakıyorum uygun bulursam atacağım.

Hocam şu an incehesapta da pek uygun sistem yok Frisby kasa ve eagle 3060 modelini kullanmışlar Frisby uyduruk, eagle modelinde kronik ısınma sorunu vardı.

Hocam en uygun ve güzel parçalı bu sistemler var. Zalman Rampage'den daha iyi ama ne kadar iyi tam bilmiyorum forum a sormak lazım yanlış bilgi olmaması adına. Tabii bunlar sadece 3060'li sistemler hocam siz öyle gösterdiniz diye.

Hocam kasaları inceledim biraz fiyatı da daha çok arttırmayarak S4 Plus yerine N5 MF modeli olsa daha iyi olacak gibi.
Teşekkürler hocam benim de vatandan alasım var dı

Düzenliyorum.

3-4 bin monitör için kalıyor. 15 bine 3060 alıp da monitörsüz kalmaya gerek yok.

Hocam İtopya'ya da şu anki düşük fiyatlı sistemlere C4 koymuşlar sonrasında boş yere masraf olmaktan sa şu an 15 vermesi daha iyi.

Hocam gerçi bu sisteme kasayı S200 tg koyup SSD'yi WD ya da Kingston yaparsanız 14 bine geliyor. Bu da düşünülebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı