RTX 3060 Sisteme 30 bin TL fazla mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hacı ne yapmışsın aynı sistemi 13e toplamıştım hadi zam falan 14-15 fena kazık fena

Kankam o biraz fazla pahalı olmuş, millet 40K monitör ile birlikte 4070 topluyor

İnternetten alma taraftarı değil bizimkiler o yüzden tek tek topladım fiyatları. Teşekkürler.

Okuduğum yerlerin %50si iyi %50si kötü diyor bunu anlatmaya çalışıyorum. Haklı olabilirsiniz o konuda çok bir fikrim yok

🙂

İnternetten alamam 🙂

Kanka yukarıda kazık yemedim diye tek cümlem yok bakabilirsiniz

Tam olarak internetten sistem alınca ucuza geldiğini biliyorum ama yapamam bizimkiler pek o tarafta değiller. Ama bu kadar kazıklanacağımı bilmiyordum. Neyse ders olsun bu da bana 🙂

Bizimkilere soruyorum iade edelim mi diye internetten alalım. Diyorlar ki şimdi bir arıza çıksa falan gidip aldığımız yer daha mantıklı olur diyorlar. Pek anlatamadım onlara iade de edemeyeceğim geçmiş olsun 🙂 Üstüne konuyu açmama bile kızıyorlar

Bir de sıvı soğutma kötü diyorsunuz ya o sıvı soğutmanın yerine işlemcinin fanını koysam daha mı iyi olur
Dostum iyi güzel diyorsunda ailenden gizli al yada alıştıra alıştıra ailenide ikna et bu rakamlar ve kalite normal değil birşey satın aliyorsun para veriyorsun hakkını alman lazım o fark ile anakarti üst düzey yapabilirdin ileriye dönük ramler daha kaliteli 3600 MHz üstü yapabilirdin mesela sıvı soğutma 3 bine corsairin 240mm h100 modelini alabilirdin yada 10 bin e 27 inch IPS panel asusun 2k monitörlerinden alabilirdin üstüne forumda çok gelmişler oda yanlış ama aile durumunu aşman lazım artık yaşın kaç bilmiyorum ama büyük sorun bizimilerde öyle ama ben her yaptığımı alıştıra alıştıra yaptım yapmadılar mı inadına habersiz işler yaptım artık herşeyim kendime ait artık karışmazlar çünkü baktılar oluyor bu iş saldılar 😂

Hocam ben 2 gün önce her ürünün en üst düzeyli olanını 36 bin liraya topladım monitör dahil 39 k ya . rtx 4070 ti lı makine. msi mpg 80 plus gold 850 w psu 32 gb kingston 3200 ram . anakart tuf vs .. yani üst seviye cihaza kendi elimle toplayıp o parayı verdim. ve 22 bin lira kardayım şuan . her ürünü indirimle anlık aldım. yine senin dediğin gibi kazık yemedim. o senin dediğin ürünleri şuan maksimum 20 k ya alırsın. 3060 gibi bir karta 5600x 50 gömlek fazla. 32 gb ram gereksiz . yani geçmiş olsun artık yapacak bişeybyok almışsınız neden bunları duymak istiyorsunuz bilemedim

AMD Ryzen 5 5600X 6-Core Processor.
MSI Aero ITX NVIDIA GeForce RTX 3060.
Crucial DDR4 Pro 32 GB RAM.
1 TB SSD (markayı hatırlamıyorum)
Bir de ASUS'un ekran kartı vardı tam hatırlamıyorum modelini(markayı hatırlamıyorum)
Rampage sıvı soğutma(markayı hatırlamıyorum)
Rampage RM-550 tactical 144Hz 1ms monitör.
30K çok fazla bir miktar, bu sistem için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı