RTX 3060 sisteme 3 bin TL monitör önerisi

Stoga gelir mi yoksa başka önereceğin monitor var mı kanki?
Daha öğlen eklenebiliyordu beklersen düzebilir acele etmenede gerek yok. Arkadaşın attığı Lenovoda iyidir lakin 144HZ diğer Acer 165HZ çok büyük fark yok arada ama aynı fiyat aralıgında Acer mantıklı seçim olur.

Daha öğlen eklenebiliyordu beklersen düzebilir acele etmenede gerek yok. Arkadaşın attığı Lenovo'da iyidir lakin 144Hz diğer Acer 165Hz çok büyük fark yok arada ama aynı fiyat aralıgında Acer mantıklı seçim olur.

Lenovo 165 Hz hocam yanlış yazılmış bizzat arkadaşıma aldırdım aynı siteden 165 Hz oluyor OC suz pivot desteği ve giriş sayısı bakımından bütçe artarsa daha mantıklı olur bence.

Lenovo 165 Hz hocam yanlış yazılmış bizzat arkadaşıma aldırdım aynı siteden 165 Hz oluyor OC suz pivot desteği ve giriş sayısı bakımından bütçe artarsa daha mantıklı olur bence.
Hmm ben fazla incelemedim 144 görünce üstüne düşmedim. Dediğiniz gibi bütçesi yeterse neden olmasın dostum.

O bütçede VA panel önermem knk problem yaratır ilerde.
VA panel nedir hic bilmiyorum ben genelde oyun ve gundelik kullanacağım benim için cok bir etkisi olur mu yani?

Gayet güzel monitör hocam eğer arttırabilirseniz bu alınabilir zira tam 3000 TL bandında monitör bulmak zor genelde bu fiyata VA paneller oluyor ayrıca ghosting de kaçınılmaz oluyor.
Hocam alacagimda stokta kalmamış galiba sepete eklenmiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı