RTX 3060 sisteme işlemci önerisi

Şu anki işlemcim i7 8700K fakat ekran kartımdan verim alamıyormuşum gibi, oynadığım oyunlar Fortnite, RDR2, CS2, FC24 gibi oyunlar.

İşlemcin eski olduğu için yeni nesil işlemciler anakartına uyumlu değil diye biliyorum anakart + işlemci alman gerekiyor sanırsam. Bir de tavsiyem ikisini bir yenilemen gerektiği için bütçen yeterli değilse bir süre daha bekleyip bütçeni yükseltmen üst düzey oyun oynamıyorum Valorant CS falan oynuyorum dersen bir sorun görmüyorum eskiden 3060 i5 12400F ile Cyberpunk oynuyordum yeterli bulmuyordum açıkçası.

Hoca 3 yıldır kullandığım bilgisayar, anakart + işlemci almaktansa satıp yenisini almak daha mantıklı değil mi?

Bilgisayarını güzel bir fiyata satabiliyorsan benim için mantıklı açıkçası ama şöyle bir şeyde yapabilirsin bu iki parçayı yenileyip eski eline kalan parçaları satabilirsin.

25k ile alacağım bilgisayar bundan daha iyi olur hocam ama dediğinizi düşüneceğim teşekkürler.

Şu anki bilgisayarından iyi olur diye tahmin ediyorum hazır sistem falan bulabilirsen ucuza.

Örnek olarak attım bunu almanı önerdiğimden değil.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-27 034830.png
    Ekran görüntüsü 2024-06-27 034830.png
    359,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı