RTX 3060 sisteme yükseltme önerisi

Hocam yarın DDR5 sisteme nasıl geçebileceğin hakkında yeni bir konu açman daha sağlıklı olabilir.
Dimi burda hangi anakartı alacağımı unuttum tartışma yüzünden.

Hayatımda ilk kez bir soru sorduğumdan dolayı 50 tane cevap aldım.
Hocam yarın DDR5 sisteme nasıl geçebileceğin hakkında yeni bir konu açman daha sağlıklı olabilir.
Ve hatta yeni konu açtığında gerçekten çıkabileceğin maksimum bütçe ne kadar olur bunu belirt. Sonradan yazma. Şu an ki sistem özelliklerini de tam yaz. Bu konudan sana bilgi çıkmaz daha herkes kavga ediyor.

Hayatımda ilk kez bir soru sorduğumdan dolayı 50 tane cevap aldım.

Valla hocam 50 cevap var da çoğu sizin soruyla alakalı değil. Gece gece milletin sinirler gerilmiş. Sizin soruya gelecek olursak B serisi AM5 anakart bütçeye göre 1x16 ya da 2x16 RAM yine bütçeye bağlı 8400F 7500F ya da 7600X alınabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Harbi birisi 5700 önerdi diye 15 mesaj atıldı.

Dürüst olmak gerekirse sisteminiz gayet yeterli gibi görünüyor. Eğer beni biraz daha keser diyorsanız, para biriktirip DDR5'e geçmek en mantıklısı olacaktır.

Bence 3060'ı sat 3060 ti al. Yapabileceğin en iyi yükseltme o olur. Daha iyi kart arıyorsan 3070 alabilirsin (4060 ti'den bile güçlü) Amd geçmeni tavsiye etmem, evet fiyat performans olarak iyiler ancak 1080p gaming için kötü kalite veriyor hikayeli oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…