RTX 3060 sisteme yükseltme önerisi

Yerinde olsam ikinci el bir RX 6800 XT veya 3080 bakarım.
ikinci ele özellikle ekran kartlarına hiç bulaşmak istemiyorum, ya mining yaptıkları ekran kartlarını satıyorlar yada neredeyse aynı fiyata kullanılmışını.

Upgrade nedenini bilmiyorum ama çok aciliyeti yoksa bütçeni zamanla arttırmanı öneririm.İlla bir upgrade yapmak istiyorsan soğutucu yetersizse güncel soketlere uyumlu işlemci soğutucusu bakabilirsin.

elinizdeki parayı dolar veya altına çevirin. en az 1 yıl daha masraf yapmayın. full hd oyunları oynamaya devam edin. yeterli gelecektir. 1 yıl içerisinde belki önünüze bir fırsat çıkar, fiyat/performans sistemleri denk gelir. bu arada belki siz de masaüstünden soğursunuz.

5700x e geçme geçersen 8e 5700x3d al am4 platformunun en yüksek performans veren 2.işlemcisi oyunlarda. Sonra am5e geçersin am4ü bu yüzden alıyorsun zaten hem oyun performansın da deli artar pciexpress hızı ve x3d ve daha çok çekirdekte bu sisteme daha iyi upgrade yapamazsın bu paralara.

İkinci ele özellikle ekran kartlarına hiç bulaşmak istemiyorum, ya mining yaptıkları ekran kartlarını satıyorlar ya da neredeyse aynı fiyata kullanılmışını.

Test yaptırıp, sıkıntı yoksa alırsın ben 3090'ı ikinci el alıp termal pad değişimi yaptım 71 dereceyi geçmiyor ve maksimum 22 bin TL falan tuttu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı