RTX 3060 sistemin aniden donması

AscenderGrey

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi sistem aniden donuyor ses geliyor fare imlecide hareket ediyor ama hiçbir şeye tıklanmıyor bunun çözümü nedir?

Benzer sorunu eski sistemimde de yaşıyordum. DDU ile Drive'ını sil eski sürüm driver yükle. Sonuçta 3060 güçsüz bir kart ve yeni driverlar sistemi zorluyor olabilir. 2 önceki ekran kartım GTX 970. Benzer sorunları yaşıyordum bu şekilde de çözüm bulmuştum.

Artı -1 Eksi
Benzer sorunu eski sistemimde de yaşıyordum. DDU ile Drive'ını sil eski sürüm driver yükle. Sonuçta 3060 güçsüz bir kart ve yeni driverlar sistemi zorluyor olabilir. 2 önceki ekran kartım GTX 970. benzer sorunları yaşıyordum bu şekilde de çözüm bulmuştum.

Driver güncellemeden önce de oluyordu.

Benzer sorunu eski sistemimde de yaşıyordum. DDU ile Drive'ını sil eski sürüm driver yükle. Sonuçta 3060 güçsüz bir kart ve yeni driverlar sistemi zorluyor olabilir. 2 önceki ekran kartım GTX 970. benzer sorunları yaşıyordum bu şekilde de çözüm bulmuştum.

Yeni sürücüler ekran kartını daha da stabil hale getirmeyi amaçlıyor ne kadar alakasız bir şey yazmışsınız.

Yeni sürücüler ekran kartını daha da stabil hale getirmeyi amaçlıyor ne kadar alakasız bir şey yazmışsınız.

Desteğini kesmiş olduğu ekran kartları bu durumlar için geçerli değil. 3060 dediğin ekran kartı üretimi durmuş bir kart ve güçsüz alt kademe bir kart. Kaldı ki defalarca yaşadığım duruma saçma diyorsan ön yargılı boş konuşmadan önce detaylı araştırmanı öneririm. Kaldı ki kapitalizm ve endüstri 4.0'dan zerre anlamıyorsun. Bu dediğine gerçekten inanıyorsan elimde satılık köprü var kardeşim.

Artı -1 Eksi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı