RTX 3060 sistemin Warzone'da 30 FPS alması normal mi?

Islemci ve ekran karti cok iyi enteresan ama bellek neredeyse 14 GB kullanmasi bilemedim internette arastirma yaptin mi? Steam veya Battle netten oyunun dosyalarina rapair yap yani onar shaders tekrar yukle. Veya oyunu sil yeniden yukle.
hepsi denendi

Islemci ve ekran karti cok iyi enteresan ama bellek neredeyse 14 GB kullanmasi bilemedim internette arastirma yaptin mi? Steam veya Battle netten oyunun dosyalarina rapair yap yani onar shaders tekrar yukle. Veya oyunu sil yeniden yukle.
acaba ram düşük kalıyor olabilir mi

Hepsi denendi.

Acaba RAM düşük kalıyor olabilir mi?

Windows 11 de soyle bir sıkıntı var aslinda cok RAM'den yiyor warzonun kendisi de zaten her sistemi yoran bir oyun olduyu icin RAM'LED'e alakali olabilir sunu denedin mi Görev Yöneticisi'nden gercek zamanli sekmesini tiklamayi denedin mi? Bazen performans artisi saliyor.

sorun hdd'de %99 da çalışıyor onu kontrol et,ayrıca %34 cpu 1.43 ghz diyor bu çok düşük değil mi ? şarj kablosunu takıp çıkar bilgisayarını yüksek performans moduna al(1.43 ghz gerçekten çok az benim 13 yıllık laptop 3ghzde çalışıyor :D),ram takviyeside iyi olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı