RTX 3060 sistemin yanına PS5 alınır mı?

Daha fazla  
Yanına alınır mı? PS5'ya da onun bütçesinde telefon alacağım su an kullandığım 9T.

Hocam iyi bir PC'nin yanına bir de muhteşem bir konsola gerek yok bence, telefon daha mantıklı.

Yanına alınır mı? PS5'ya da onun bütçesinde telefon alacağım su an kullandığım 9T.
Telefon al. O ekran kartıyla PS5'e çıkan her oyunu oynarsın. Artık her oyun PC'ye geliyor zaten. Eskide kaldı artık konsolu ayrı alayım PC'yi ayrı alayım muhabbetleri. O bütçeye telefon alırdım ben şahsen.

Yanına alınır mı? PS5'ya da onun bütçesinde telefon alacağım su an kullandığım 9t.

Kanka RTX 3060 sistem zaten PS5'in oynattığı her oyunu oynatır, yok ben PS exclusive oynayacagım falan diyorsan PS5 iyi olabilir. Ya da, bilgisayar beni sıkar hep oynarsam arada değişiklik lazım diyorsanda alabilirsin. inFamous: Second Son gibi oyunları oynamayacaksan almana gerek yok.

Bilgisayar zaten temel ihtiyaç eğer ki oyun tarafından bakıyorsan PS hala mantıklı olur tabi oyunlar bilgisayara gelecek ama gelmeleri yıllar alacak rahatça oyun oynamak istiyorsan hala PS mantıklı bir karar olur.

20 bin TL telefon var mı

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce
Olay sizde telefonunda bir sorun yok sonuçta telefonda ne yapıyorsun ben telefonlara çok para harcamaya her zaman karşı biriyimdir oyunalrın PC'ye yıllarca çıkmasını beklemek yerine oynamak istiyorsan alabilirsin zaten ilerde satarsın hiç bir zararın veya kaybın olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…