RTX 3060 sistemin yanına PS5 alınır mı?

20 bin TL telefon var mı

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce
Bende RX 6600 ekran kartlı PC ve Series S var fakat konsolda daha çok vakit geçiriyorum. Ben oyun oynamak için konsol kullanmayı tercih ediyorum. PS5 Series S konsolunda hem daha güçlü hem de bazı exclusive oyunlara sahip. Ayrıca PS Plus aboneliği ile bayağı bir oyun oynayabilirsin. Sıkıldığın zaman da konsolu satar PC'yi güçlendirirsin.

Bende RX 6600 ekran kartlı PC ve Series S var fakat konsolda daha çok vakit geçiriyorum. Ben oyun oynamak için konsol kullanmayı tercih ediyorum. PS5 Series S konsolunda hem daha güçlü hem de bazı exclusive oyunlara sahip. Ayrıca PS Plus aboneliği ile bayağı bir oyun oynayabilirsin. Sıkıldığın zaman da konsolu satar PC'yi güçlendirirsin.
Hocam yaptığınız şeye bana çok garip geliyor mesela. PC'den Game Pass alıp, Xbox Gamepade'i ile Series S deneyiminin aynısını yaşardınız zaten.

Hocam yaptığınız şeye bana çok garip geliyor mesela. PC'den Game Pass alıp, Xbox Gamepade'i ile Series S deneyiminin aynısını yaşardınız zaten.
Evde sadece ben oyun oynamıyorum hocam. Ben ve kardeşim var. Ayrıca konsolun optimizasyonu rahat. Hem büyük ekranda oynuyorum hem de kanepeye yayılarak. 😄

Ayrıca bilgisayarı yeni dizdim ve elli tane sorunla cebelleştim. Ben artık bıktım PC'de oyun oynamaktan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı