RTX 3060 sistemin yanına PS5 alınır mı?

S23 al. En az 5 sene rahat edersin. Ya da PC oyunlarını seviyorsan biraz daha yatırım yapabilirsin sisteme.

20 bin TL telefon var mı

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce

Hocam 4 kişiden 2 kişi al diğerleri alma diyor ne yapayım sizce
Bende RX 6600 ekran kartlı PC ve Series S var fakat konsolda daha çok vakit geçiriyorum. Ben oyun oynamak için konsol kullanmayı tercih ediyorum. PS5 Series S konsolunda hem daha güçlü hem de bazı exclusive oyunlara sahip. Ayrıca PS Plus aboneliği ile bayağı bir oyun oynayabilirsin. Sıkıldığın zaman da konsolu satar PC'yi güçlendirirsin.

Ben şahsen telefonu sadece arama ve arada mesajlaşma için kullanıyorum ve 9tden çok memnunum en az 15 kere düşürdüm ama hala ufacık sorunu yok.

Hocam yaptığınız şeye bana çok garip geliyor mesela. PC'den Game Pass alıp, Xbox Gamepade'i ile Series S deneyiminin aynısını yaşardınız zaten.

Telefon alman bence şuanlık gereksiz olur 9t'yi hala yıllarca kullanbilirsin zaten konsol al ilerde satarsın.
Ben şahsen telefonu sadece arama ve arada mesajlaşma için kullanıyorum ve 9tden çok memnunum en az 15 kere düşürdüm ama hala ufacık sorunu yok.

Hocam yaptığınız şeye bana çok garip geliyor mesela. PC'den Game Pass alıp, Xbox Gamepade'i ile Series S deneyiminin aynısını yaşardınız zaten.
Evde sadece ben oyun oynamıyorum hocam. Ben ve kardeşim var. Ayrıca konsolun optimizasyonu rahat. Hem büyük ekranda oynuyorum hem de kanepeye yayılarak.

Ayrıca bilgisayarı yeni dizdim ve elli tane sorunla cebelleştim. Ben artık bıktım PC'de oyun oynamaktan.

PS5 almak istememin sebebi yılda en az 2 kere tatile gidiyorum ve çok boş zamanlarım oluyor. Ayrıca eve 4K destekleyen televizyon için istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…