RTX 3060 Stres testi Değerleri normal mi?

68515

Hectopat
Kartımı az önce sisteme taktım ve şimdi stress testlerini yaptım, garanti olsun diye 3 farklı uygulamadan benchmark yaptım, kartın stress değerleri nasıl?
Bunlar haricinde yapmam gereken başka bir şey var mı?

Furmark skoru idare eder ama 88 derece çok fazla bence.

Kartın modeli nedir? 88 derece çok fazla.
RTX Eagle O.C hocam, şuan da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi ?

RTX Eagle O.C hocam, şuan da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi ?

Eki Görüntüle 1476836
Boştaki sıcaklığı normal ama yükteki sıcaklığı biraz fazla. Kasan ne ve kaç tane in/out fan var?

RTX eagle O.C hocam, şu an da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde Full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi?

Eki Görüntüle 1476836

88 derece eagle OC için çok fazla. PNY 3060 kullanıyorum Extreme overclock ve %105 güçte çalışıyor stock fan ayarında 71 dereceyi geçtiğini görmedim kendi fan ayarım ile 65-67 derecelerde geziyor.

Boştaki sıcaklığı normal ama yükteki sıcaklığı biraz fazla. Kasan ne ve kaç tane in/out fan var?
Kasa olarak Zalman T11 Plus kullanıyorum, toplamda 9 tane fan var (CPU fanı da sayarsak) hangileri çıkış hangileri giriş bilmiyorum.

Kasa modelin ve fan konfigrasyonunu söyleme şansın varsa yardımcı olabilirim. Ve ayrıca kart sıfır mı 2. el mi?

Kasa olarak Zalman T11 Plus kullanıyorum, toplamda 9 tane fan var (CPU fanı da sayarsak) hangileri çıkış hangileri giriş bilmiyorum.
fotoğraf atabilirsen zahmet olmazsa anlarım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…