RTX Eagle O.C hocam, şuan da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi ?Kartın modeli nedir? 88 derece çok fazla.
Boştaki sıcaklığı normal ama yükteki sıcaklığı biraz fazla. Kasan ne ve kaç tane in/out fan var?RTX Eagle O.C hocam, şuan da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi ?
Eki Görüntüle 1476836
RTX eagle O.C hocam, şu an da yük altında değil ve ortalama 45 derece çalışıyor, benchmark testinde Full yük altındayken o derecelere çıkması normal değil mi?
Eki Görüntüle 1476836
Kasa olarak Zalman T11 Plus kullanıyorum, toplamda 9 tane fan var (CPU fanı da sayarsak) hangileri çıkış hangileri giriş bilmiyorum.Boştaki sıcaklığı normal ama yükteki sıcaklığı biraz fazla. Kasan ne ve kaç tane in/out fan var?
fotoğraf atabilirsen zahmet olmazsa anlarım ben.Kasa olarak Zalman T11 Plus kullanıyorum, toplamda 9 tane fan var (CPU fanı da sayarsak) hangileri çıkış hangileri giriş bilmiyorum.
Kasa olarak Zalman T11 Plus kullanıyorum, toplamda 9 tane fan var (CPU fanı da sayarsak) hangileri çıkış hangileri giriş bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.