enes yayla Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı RTX 3060 12GB 192 BİT Anakart ASUS PRİME H610M-K İşlemci İ5 12400F Arkadaşlar RTX 3060 ekran kartında The Witcher 3'te DLSS açılmıyor.
Çözüm DeadsCrazy 27 Ocak 2023 enes yayla dedi: Eki Görüntüle 1647118 Ekran kartı drıverları güncel. Evet DX12 de. Genişletmek için tıkla... Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji.
enes yayla dedi: Eki Görüntüle 1647118 Ekran kartı drıverları güncel. Evet DX12 de. Genişletmek için tıkla... Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ocak 2023 #2 Ayarlar bölümünü paylaşır mısınız? (Dlss olan kısmı) Artı 0 Eksi
Xynel Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 168 Çözümler 5 27 Ocak 2023 #3 DX12 de başlatıyorsunuz dimi? Artı 0 Eksi
KS KS enes yayla Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #4 DeadsCrazy dedi: Ayarlar bölümünü paylaşır mısınız? (Dlss olan kısmı) Genişletmek için tıkla... DeadsCrazy dedi: Ayarlar bölümünü paylaşır mısınız? (Dlss olan kısmı) Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverları güncel Xynel dedi: DX12 de başlatıyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Evet DX12 de Artı 0 Eksi
DeadsCrazy dedi: Ayarlar bölümünü paylaşır mısınız? (Dlss olan kısmı) Genişletmek için tıkla... DeadsCrazy dedi: Ayarlar bölümünü paylaşır mısınız? (Dlss olan kısmı) Genişletmek için tıkla... Ekran kartı drıverları güncel Xynel dedi: DX12 de başlatıyorsunuz dimi? Genişletmek için tıkla... Evet DX12 de
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ocak 2023 #5 enes yayla dedi: Eki Görüntüle 1647118 Ekran kartı drıverları güncel. Evet DX12 de. Genişletmek için tıkla... Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji. Artı 0 Eksi Çözüm
enes yayla dedi: Eki Görüntüle 1647118 Ekran kartı drıverları güncel. Evet DX12 de. Genişletmek için tıkla... Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji.
KS KS enes yayla Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #6 DeadsCrazy dedi: Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun sabahtan beri araştır araştır pervane oldum bilmemek böyle bir şey işte. Artı 0 Eksi
DeadsCrazy dedi: Grafik bölümünden yapacaksınız. Grafik sekmesinde aşağılara inin görürsünüz. O dediğiniz kare oluşturma RTX 4000 serisine ait bir teknoloji. Genişletmek için tıkla... Hocam çok sağ olun sabahtan beri araştır araştır pervane oldum bilmemek böyle bir şey işte.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ocak 2023 #7 enes yayla dedi: Hocam çok sağ olun sabahtan beri araştır araştır pervane oldum bilmemek böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Olsun. Ben de bugün denedim. Yeni güncellemede oyun optimize edilmemiş. Üzüldüm açıkçası tatmin etmedi. Artı 0 Eksi
enes yayla dedi: Hocam çok sağ olun sabahtan beri araştır araştır pervane oldum bilmemek böyle bir şey işte. Genişletmek için tıkla... Olsun. Ben de bugün denedim. Yeni güncellemede oyun optimize edilmemiş. Üzüldüm açıkçası tatmin etmedi.
KS KS enes yayla Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #8 DeadsCrazy dedi: Olsun. Ben de bugün denedim. Yeni güncellemede oyun optimize edilmemiş. Üzüldüm açıkçası tatmin etmedi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun optimize edilmemiş ne kadar iyi FPS alsamda sürekli takılmalar yaşıyorum çok can sıkıcı. Artı 0 Eksi
DeadsCrazy dedi: Olsun. Ben de bugün denedim. Yeni güncellemede oyun optimize edilmemiş. Üzüldüm açıkçası tatmin etmedi. Genişletmek için tıkla... Evet hocam oyun optimize edilmemiş ne kadar iyi FPS alsamda sürekli takılmalar yaşıyorum çok can sıkıcı.
DeadsCrazy Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2017 Mesajlar 1.110 Makaleler 1 Çözümler 6 27 Ocak 2023 #9 enes yayla dedi: Evet hocam oyun optimize edilmemiş ne kadar iyi FPS alsamda sürekli takılmalar yaşıyorum çok can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... 2K da 80 FPS alıyordum. DLSS açıyorum yine 50 FPS . Eski haline döndüreceğim. Böyle oynanmaz. Artı 0 Eksi
enes yayla dedi: Evet hocam oyun optimize edilmemiş ne kadar iyi FPS alsamda sürekli takılmalar yaşıyorum çok can sıkıcı. Genişletmek için tıkla... 2K da 80 FPS alıyordum. DLSS açıyorum yine 50 FPS . Eski haline döndüreceğim. Böyle oynanmaz.
KS KS enes yayla Femtopat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2023 #10 DeadsCrazy dedi: 2K da 80 FPS alıyordum. DLSS açıyorum yine 50 FPS . Eski haline döndüreceğim. Böyle oynanmaz. Genişletmek için tıkla... 150 FPS'den 80-90'lara düştüm umarım yakın zamanda düzeltirler . Size de tekrardan teşekkür ederim hocam iyi forumlar. Artı 0 Eksi
DeadsCrazy dedi: 2K da 80 FPS alıyordum. DLSS açıyorum yine 50 FPS . Eski haline döndüreceğim. Böyle oynanmaz. Genişletmek için tıkla... 150 FPS'den 80-90'lara düştüm umarım yakın zamanda düzeltirler . Size de tekrardan teşekkür ederim hocam iyi forumlar.