RTX 3060 Ti+12400F sistem 13.799 TL

Evet gerçekten o fiyatlara aldım,kendim gittim konuştum 3060 ti sistem 1660 ti sistem değil ödemesinide yaptım bekliyorum.Neden bu kadar dert oldu herkese anlamadım alamadığınız içinmi yoksa aynı sistemlere 18-20k verdiğiniz içinmi inanmıyosunuz.

Ben 15.500’e almıştım ama 1 tb ssd, sağlam bir psu ve esports duo alınca yaklaşık 20k’ya geldi. Sistemimden memnunum, dert falan olmadı. Merak ettim sadece. Hayırlı uğurlu olsun.

Bugün imkansız(!) fiyattan aldığım sistem elime ulaştı. Yarın fotoğraflar ile bir paylaşım yapacağım fırsat olursa.
Hayırlı olsun kanka beni daha aramadılar sana ne kadar süre vermişlerdi sistem için.

Vallahi çok iyi fiyat, hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, daha iyi fırsatlar sizin olur umarım.

Hayırlı olsun kanka beni daha aramadılar sana ne kadar süre vermişlerdi sistem için.
Bana 10 güne kadar sürebilir dediler, aradığımda iki defa durumu öğrenmek için iade teklif ettiler. Son aramamdan 2 saat sonra teslim edebiliriz dediler Dün akşam aldım sistemi zaten sipariş zamanı da konunun açıldığı sabah.

Bende aradım şimdi bugün yada p.tesi dediler bakalım. Kurdunmu sistemi kasanın fotoğrafı varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…