RTX 3060 Ti 2K ve 4K için yeterli mi?

• Konuyu başlatan AX5T8
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 5.739
Cevap için çok teşekkür ederim. Başka bir konu altında toplayacağım sistem için PSU sormuştum 650W yeterli olur demişlerdi. Bu değişim ile PSU'umda değişiklik yapmam gerekir mi ?

Çok yakın zamanda alabileceğim bir sistem değil. 2023 ortalarında olacak bir durum. Eğer o zamana kadar toplamamış olursam buraya tekrar konuyu açar ve tekrar bilgi alırım mutlaka, çok teşekkür ederim.
Tabiki yükseltmen gerekir. Yerinde olsam 850 wattan aşağısana bakmazdım. Sürekli sürekli her güncellemede PSU almaya gerek yok bence.

Tabiki yükseltmen gerekir. Yerinde olsam 850 wattan aşağısana bakmazdım. Sürekli sürekli her güncellemede PSU almaya gerek yok bence.
850 wat için NZXT C850 çok hoşuma gidiyor. Tasarımı ve etiketleri (her ne kadar çokta anlamasam) en iyisi olmasa da iyi olduğunu gösteriyor. Eğer NZXT C850 yerine bunu al fiyat farkı az performans farkı var yada çok dediğiniz bir öneriniz varsa dinlemek isterim.
Cevap için tekrardan teşekkür ederim.

850 wat için NZXT C850 çok hoşuma gidiyor. Tasarımı ve etiketleri (her ne kadar çokta anlamasam) en iyisi olmasa da iyi olduğunu gösteriyor. Eğer NZXT C850 yerine bunu al fiyat farkı az performans farkı var yada çok dediğiniz bir öneriniz varsa dinlemek isterim.
Cevap için tekrardan teşekkür ederim.

Corsair RM850X al.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı