RTX 3060 Ti 4 yıl sonra da kullanılabilir mi?

4 yıl sonra mı toplayacaksınız? Yoksa 4 yıl dayanırmı diye soruyorsunuz.
4 yıl sonra toplayacağım.

Evet. 1080p için gayet yeterli olur.
İnşallah öyle olur.

Gelecekteki 4 yıl içinde grafikler çok gelişebilir, bunu bilemeyiz fakat yinede kötü bir kart değil en yüksekte olmasa bile çok iyi şekilde götürür bence.
Ben de öyle düşünüyorum şu anki oyunlardaki performanslarını görünce belki ileride çıkan oyunları orta veya yüksek grafik ayarında oynatır diye düşünüyorum.

1650 Süper e 2 yıl kullanırsın demişlerdi bana.
Hâlâ kullanıyor musun peki? :D

Evet, oynatır. 1650 ve 5500 gibi kartlar bile daha 1-2 yıl götürür.
O zaman rahatlıkla alabilirim bu ekran kartını.

4 Yıl önce GTX1060 vardı bu zamanlar. Ona kıyasla konuşursak, 3060Ti nin 4 sene sonra bütün oyunları en yüksek ayarlarda 60FPS ile oynatması pek mümkün gözükmüyor.
Ben pek emin olamadım maalesef. Sanırım o gün gelene kadar güncel ekran kartlarını bekleyeceğiz.

GTX 960
GTX 1060
RTX 2060 kullanmış klasik bir Türk olarak sana 1080p deneyimimi söyliyim. 2060 da ilk çıktığında yok 1080p götürür , yok 1080i geçiyor yok 4 yıl felan dediler.

RDR2 ile 2060 1080pde rezalet
WD Legion ile 2060 1080pde rezalet .

60 serisinin ömrü benim için 2 yıldır sonra yavaş yavaş High ayarlara çekiyorsun sonra medium. ASLA 2K İÇİN DE UYGUN GÖRMÜYORUM

Hatta 1080p için en iyi kart 3070 bana göre. 4 Yıl götüren 1080p kartı varsa 70 serisidir bana göre
Birazcık diğer ekran kartlarını araştıracağım. 70 serisi eğer senin için iyiyse bakmaya değer diye düşünüyorum.

Hepinize yorumlarınız için teşekkür ederim. Çok yardımcı oldunuz.

4 yıl önce çıkan, o zaman için 3060ti ile hemen hemen aynı segmentte olan GTX 1060'ın bugün ne derece yeterli olduğuna bakarak kıyaslayabiliriz. Ps6 ve bir sonraki nesil çıkana kadar 3060ti'ın 1080pde üzmeyeceğini düşünüyorum. İlk 2 yıldan sonra yavaş yavaş ultradan higha geçiş olabilir ancak oyun teknolojisinin ps6 çıkana kadar aşırı geliştirileceğini düşünmüyorum.

Son düzenleme:
4 yıl önce çıkan, o zaman için 3060ti ile hemen hemen aynı segmentte olan GTX 1060'ın bugün ne derece yeterli olduğuna bakarak kıyaslayabiliriz. Ps6 ve bir sonraki nesil çıkana kadar 3060ti'ın 1080pde üzmeyeceğini düşünüyorum. İlk 2 yıldan sonra yavaş yavaş ultradan higha geçiş olabilir ancak oyun teknolojisinin ps6 çıkana kadar aşırı geliştirileceğini düşünmüyorum.
Anladım, yorumun için teşekkür ederim. RTX 3090'da Cyberpunk yüksek çözünürlüklerden kaldı diyorlar, ne kadar doğrudur sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı