RTX 3060 Ti 93 dereceleri görüyor

Quessa

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar FiveM'de grafik paketli oynarken 93-95 dereceleri görüyor. Arkadaşlarımda 60 70 arasıyken bende 90'larda ekran kartımın markası: Gigabyte Windforce RTX 3060 Ti. Ortalama 2 yıllık.

Bakımlar önemli eğer tozlardan bloklar ve fan tıkanmışsa kartın ısınması pek anormal sayılmaz

Hocam ondan dolayı fanlar tam çalışamıyordur bloklar tıkanmıştır içini açıp detaylı bir temizlik yapın.

Bakım ekran kartı sıcaklığı için çok önemli.

Ekran kartının içini açıp termalini yenilesem nasıl olur? Garantisi bitti mi? Bitmedimi bilmiyorum ama garantiye göndereceğimi daha sanmıyorum. MX6 ekran kartı için uygun olur mu?

Laptop mu kasamı onu tam söyleseniz daha iyi olur.

Kasa.

Hocam kasayı açın saç kurutucuyla önce bütün hafif tozları bir atın sonra bir fırçayla detaylı temizlik yapın aman diyeyim anakarta ıslak bir şey değdirip kurumadan açmayın.

Ekran kartının içini açıp termalini yenilesem nasıl olur? Garantisi bitti mi? Bitmedimi bilmiyorum ama garantiye göndereceğimi daha sanmıyorum. MX6 ekran kartı için uygun olur mu?

Kasa.

Geçenlerde birisi daha sıcaklıktan yakınıyordu o da aynı sorundan olmuştu laptopunu bakıma yollamıştı ama sizin kasa olduğu için daha hızlı tozlanabilir o yüzden içini açıp bakmanızı öneririm MX6 yeterli olur

Kasa.

Hocam bakımı yapın son çare onu yaparsınız.

Kasanın içini tertemiz yapın test edin baktınız gene anormal derecelerde macun yenileyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…