Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 6 Mart 2024 #11 Mustafaulutaş dedi: Çok sağ olun vallahi bana çok normal gelmişti aydınlattınız beni Başka önerebileceğiniz sistemler varsa önerilerinize açığım günceli kaybettiğimi fark ettim Sistem önerilerin var mı reis ben yeniliğe açığım Genişletmek için tıkla... Siteyi bilmiyorum ama yukarıdaki sistem iyi. 5 5500 ve RTX 4060 gayet yeterli.
Mustafaulutaş dedi: Çok sağ olun vallahi bana çok normal gelmişti aydınlattınız beni Başka önerebileceğiniz sistemler varsa önerilerinize açığım günceli kaybettiğimi fark ettim Sistem önerilerin var mı reis ben yeniliğe açığım Genişletmek için tıkla... Siteyi bilmiyorum ama yukarıdaki sistem iyi. 5 5500 ve RTX 4060 gayet yeterli.
Mustafaulutaş Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #12 584297 dedi: 20-22 bin bandında alacağın en uygun sistem attığım zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis çok teşekkür ederim bakıyorum şu an fazla öneri göz çıkarmaz manasında sormuştum Zatoichi dedi: Siteyi bilmiyorum ama yukarıdaki sistem iyi. 5 5500 ve RTX 4060 gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim herkese
584297 dedi: 20-22 bin bandında alacağın en uygun sistem attığım zaten. Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis çok teşekkür ederim bakıyorum şu an fazla öneri göz çıkarmaz manasında sormuştum Zatoichi dedi: Siteyi bilmiyorum ama yukarıdaki sistem iyi. 5 5500 ve RTX 4060 gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok teşekkür ederim herkese
5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 6 Mart 2024 #13 Mustafaulutaş dedi: Tamamdır reis çok teşekkür ederim bakıyorum şu an fazla öneri göz çıkarmaz manasında sormuştum Genişletmek için tıkla... Bunuda alabilirsin ek olarak SSD 1TB Kingston yaparak. Kasa daha iyi yukarda attığıma ek olarak. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Mustafaulutaş dedi: Tamamdır reis çok teşekkür ederim bakıyorum şu an fazla öneri göz çıkarmaz manasında sormuştum Genişletmek için tıkla... Bunuda alabilirsin ek olarak SSD 1TB Kingston yaparak. Kasa daha iyi yukarda attığıma ek olarak. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
Mustafaulutaş Hectopat Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 220 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #14 584297 dedi: Bunuda alabilirsin ek olarak SSD 1TB Kingston yaparak. Kasa daha iyi yukarda attığıma ek olarak. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis zaman ayırdığın için çok sağol
584297 dedi: Bunuda alabilirsin ek olarak SSD 1TB Kingston yaparak. Kasa daha iyi yukarda attığıma ek olarak. GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır reis zaman ayırdığın için çok sağol