RTX 3060 Ti bilgisayar toplama

Bütçe
9500

ibrahimsengun

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Birkaç haftadır Sosyal'de yaptığım araştırmalar sonucu şöyle bir sistem toplamayı düşünüyorum:
Toplam fiyat: 9.435,87.

Şu an AOC 24G2U monitörüm var. Bildiğiniz gibi 1080p bir monitör. Sanırım i5-10400F ile 3060 Ti 1080p'de az da olsa darboğaz yapıyor. Bunun içinde DSR ile 2K'da kullanmayı düşünüyorum. Sistem hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum.

DSR kullanmana gerek yok, fark etmezsin darboğazı. PSU ve SSD''yi değiştir, öbür parçalar kalabilir:

Bu arada o 3060 Ti aynı fiyat/daha ucuz olarak gelmez büyük ihtimalle.

DSR kullanmana gerek yok, fark etmezsin darboğazı. PSU ve SSD"yi değiştir, öbür parçalar kalabilir:

O SSD kronik sorunlu olduğu söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
O PSU'nun önerildiğini görmüştüm. 600W olması bir sıkıntı çıkarır mı acaba?

Bu arada o 3060 Ti aynı fiyat/daha ucuz olarak gelmez büyük ihtimalle.

Benim de en çok düşündüğüm nokta orası aslında. GameGaraj 3060 Ti stoklarını aynı fiyattan güncellerse Palit almayı düşünüyorum. Ne kadar doğru olur sizce?

O ssd kronik sorunlu olduğu söyleniyordu yanlış hatırlamıyorsam.
O Plus serisi, Ultra 3D serisi çok daha iyi ve sorunu yok.

O PSU'nun önerildiğini görmüştüm. 600W olması bir sıkıntı çıkarır mı acaba?
İyi bir 500 - 550W bile yeter, yani merak etmenize gerek yok.

Benim de en çok düşündüğüm nokta orası aslında. GameGaraj 3060Ti stoklarını aynı fiyattan güncellerse Palit almayı düşünüyorum. Ne kadar doğru olur sizce ?
Dediğim gibi yenilenirse aynı fiyatta stoğa gelmeyecektir ama Palit'in 3060 Ti güzel. Şuanki fiyatına bakabilirsin:

En ucuz 3060 Ti:

Dediğim gibi yenilenirse aynı fiyatta stoğa gelmeyecektir ama Palit'in 3060 Ti güzel. Şuanki fiyatına bakabilirsin:

En ucuz 3060 Ti:

Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro OC 8GB 256 Bit Ekran Kartı Şöyle bir şey de var. Fiyatı ilerde değişir mi bilmem tabii.

Anladım. Gold sertifikalı bir PSU almak daha mantıklı olacaktır. Teşekkür ederim.

En ucuz 3060 Ti:

Yılbaşı indirimleri gibi bir şey olur mu acaba?
Palit GeForce RTX 3060 Ti GamingPro OC 8GB 256 Bit Ekran Kartı Şöyle bir şey de var. Fiyatı ilerde değişir mi bilmem tabii.
Gerçekten iyi fiyat şuan için ama maalesef stokta yok. Kart ilk çıktığında fiyatlar çok daha iyiydi şu sıralar çok yükseldi.

Anladım. Gold sertifikalı bir PSU almak daha mantıklı olacaktır. Teşekkür ederim.

Yılbaşı indirimleri gibi bir şey olur mu acaba?

Gerçekten iyi fiyat şuan için ama maalesef stokta yok. Kart ilk çıktığında fiyatlar çok daha iyiydi şu sıralar çok yükseldi.
Hiçbir 3060 Ti stokta yok. Ama bu model stoka hem gelir hem de aynı fiyat kalırsa en düzgün seçim budur. Zaten Palit 3060 Ti/3070 modellerinde yüksek not alan bir marka.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı