TamamDeneme sürümünü kullanın, ben de onu kullanıyorum zaten.
En son kurdugun oyun veya program senden habereiz mining yapiyor veya arka planda sistemi curutiyor olabilir Malwarebytes'ten tarama yap olmazsa format at tek care bu.
TamamDeneme sürümünü kullanın, ben de onu kullanıyorum zaten.
En son kurdugun oyun veya program senden habereiz mining yapiyor veya arka planda sistemi curutiyor olabilir Malwarebytes'ten tarama yap olmazsa format at tek care bu.
hiç bir şey çıkmadıysa sorun yok ekran kartı sürücünüzü gefrce experincede özel kurulum deyip temizl edeyip tekrar yükleyin sorun çözülebilir
İşte fotograf attım ne çıktı pek anlamadım 1 tane var gözüktü karantinaya al diyordu bastımhiç bir şey çıkmadıysa sorun yok ekran kartı sürücünüzü gefrce experincede özel kurulum deyip temizl edeyip tekrar yükleyin sorun çözülebilir
Tam tarama yapıyorum ve 1 saat oldu hala bitmedi normal midirhiç bir şey çıkmadıysa sorun yok ekran kartı sürücünüzü gefrce experincede özel kurulum deyip temizl edeyip tekrar yükleyin sorun çözülebilir
Tam tarama yapıyorum ve 1 saat oldu hala bitmedi normal midirhiç bir şey çıkmadıysa sorun yok ekran kartı sürücünüzü gefrce experincede özel kurulum deyip temizl edeyip tekrar yükleyin sorun çözülebilir
Wallpaper engine açık haraketli arkaplan var
Ne yapmam gerek
En çok kullandığın programlar neler genellikle Spotify gibi programlar çok güç yiyor veya Windows sistemi hızlandırmak için kendisine bellek ayırıyor olabilir![]()
Spotify %25 GPU istese de kullanamaz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.