PageDownN
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba INNO3D 30060 Ti 8 GB bir ekran kartım var ve işlemci olarak da Ryzen 5 5600G bir işlemcim var g modelini tercih etme sebebim 2. bir monitörümun olmasından dolayı. Fakat darboğaz sitelerine baktığımda sistemin 14.9% darboğaz yaptığını goruyorum.
Ki şöyle bir durum var YouTube'da aynı sistemin CS2 gibi bir oyunda bendekinden çok daha yüksek aynı şekilde Fortnite gibi bir Oyunda'da benden yüksek FPS aldığını görüyorum.
Darboğaz olsa başka videolarda bu kadar yüksek olmaz benimle aynı FPS değerlerine sahip olurlar fakat benimkinden daha yüksek.
Ben sorunun işlemcide olduğunu düşünüyorum 3060 Ti gibi bir ekran kartına yetersiz olabileceğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, sistemimi aşağıda belirttim markalarıyla beraber yardımcı olursanız sevinirim.
Ki şöyle bir durum var YouTube'da aynı sistemin CS2 gibi bir oyunda bendekinden çok daha yüksek aynı şekilde Fortnite gibi bir Oyunda'da benden yüksek FPS aldığını görüyorum.
Darboğaz olsa başka videolarda bu kadar yüksek olmaz benimle aynı FPS değerlerine sahip olurlar fakat benimkinden daha yüksek.
Ben sorunun işlemcide olduğunu düşünüyorum 3060 Ti gibi bir ekran kartına yetersiz olabileceğinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum, sistemimi aşağıda belirttim markalarıyla beraber yardımcı olursanız sevinirim.
- INNO3D 8 GB 3060 Ti.
- AMD Ryzen 5 5600G.
- B450M-A Pro Max.
- 2x8 GB evospear 2666 MHz (ben BIOS üzerinden ayarlama yaparak 3333 MHz'ye çevirdim)
- MSI MAG 650W 80+
- Bitfeniz Nova mash kasa.
Son düzenleyen: Moderatör: