RTX 3060 Ti ekran kartını 650W besler mi?

Değerli zamanınızı ayırıp bu kadar detaylı bir cevap verdiğiniz için öncelikle çok teşekkür ederim. Kafamda ki şoğu şeyin cevabını verdiniz. Bende de AOC 24G2U 144 Hz 1 ms freescyne IPS 1080P Gaming monitör var. Bu monitörle 2 k monitörü değiştirsem ve işlemciy 5800 yapaam daha raht edeceğim gibi duruyor. Umuyorum ki 3060 Ti stoklarını daha çok beklemem.

Arkadaşım 3060 Ti'ları ne zaman ve ne kadar fiyata aldınız. Ben hiçbir yerde 1 tane stok bulamıyorum 1 haftadır. Tek tük var ama 7.500 TL falan saçmalamışlar.

Ryzen 5 3600x ile 3060ti var sistemimin guc kaynagi corsair 650 w 80 plus bronze sertifikali. hic bir sorun yok dar bogaz olayina takilma bence ben 1080 p kullaniyorum. dsr la 2 k ya cekipte oynayabilirsin ama ben gerek duymadim gayet yolunda hersey.

Ne kadara aldın 3060 Ti'ı reis.

Sinerji aurora hazir sistem almistim 1 ay once 12750 ye tek basina kac tl bilmiyorum palit gaming oc 3 fanli modeli 68 dereceyi gecmiyor guzel kart

Ben Makedonya'da yaşıyorum. Burada da stok sıkıntısı var. Sürekli internetten sayfayı yeniledim 3 hafta boyunca sonunda bulabildim.

Bence calisma mhz ini ve sicaklik araliklarini testlerden izleyip karar verebilirsin ben oyle yapmistim 6 tane farkli markadan 3060ti karsilastiran bi video vardi ben ona bakip almistim fps acisindan cok bir fark yoktu sonucta ayni kart hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…