- Makaleler
- 42
Hocam benim durum biraz farklı. Şu an yurtdışındayım eğitimim için bundan dolayı o kasa 7/24 mining yapıyor. Laptopu ise burada kullanıyorum.@Ek01000 o kart senin olsun boş ver. Kazan paranı işin bitince de aynen devam et. Laptop taksidini ödemiyor mu kazancı?
Artık o fiyatlarda teklif almanız zor fiyatların sonsuza kadar yükselecek halleri yoktu.@kino haklısınız hocam. Sadece 2-3 yıl böyle devam etmeyecek bu piyasa. Ne kadar süreceğini kimse bilmiyor ama o zamana kadar iyi bir kazanç elde ederim umarım. 7/24 kazdığımdan umarım piyasa böyle kazançlı geçmeye devam eder. İleride de aldığım fiyatın (doviz bazlı olarak) satarsam daha ne isteyeceğim?
Zaten ilk gününden bu yana 1000$ kazdım. Her türlü değerinin 2 katını kazandırdı. Sadece 15K'lık teklifi kaçırmak birazcık üzücü oldu.
Şimdi bile 12-13K civarına rahatlıkla satabilirsiniz. Mining tarafında çok iyi performansı var.Sadece 15K'lık teklifi kaçırmak birazcık üzücü oldu.
Harbiden gider mi o fiyatlara ya?Şimdi bile 12-13K civarına rahatlıkla satabilirsiniz. Mining tarafında çok iyi performansı var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.