RTX 3060 Ti elimde mi patladı?

@Ek01000 o kart senin olsun boş ver. Kazan paranı işin bitince de aynen devam et. Laptop taksidini ödemiyor mu kazancı?
Hocam benim durum biraz farklı. Şu an yurtdışındayım eğitimim için bundan dolayı o kasa 7/24 mining yapıyor. Laptopu ise burada kullanıyorum.

Taksiti de ucu ucuna karşılıyor. Karlılık sürekli değiştiği için şu an günlük 10$ görünüyor eğer böyle giderse aylık kazanç 2000 TL+ üstüne çıkıyor.

Gülen arkadaşlar kart elimde gerçek olarak patlamadı :D.

@Ek01000 çok acil para lazım değilse bırak böyle hem sana kazanç sağlıyor. 2 hafta oluyor 5500 XT 8 GB'ı sattım 4300 TL'ye, senin kartın yarısı kadar kazıyor sanırım adamla iki sohbet ettik, gerçi Telegram gruplarında da aşinayım ortama ama herifler deli gibi kart topluyorlar hala. Sanmıyorum bu ekran kartıyla madencilik ölsün veya büyük değer kaybetsin, adamlar en alakasız koinleri bile kazıyorlar takıntılı hale gelmişler. O büyük değerini kaybetti ama buradan daha da düşmez diyorum, safkan mining kartı sonuçta.

@kino haklısınız hocam. Sadece 2-3 yıl böyle devam etmeyecek bu piyasa. Ne kadar süreceğini kimse bilmiyor ama o zamana kadar iyi bir kazanç elde ederim umarım. 7/24 kazdığımdan umarım piyasa böyle kazançlı geçmeye devam eder. İleride de aldığım fiyatın (doviz bazlı olarak) biraz daha üstüne satarsam daha ne isteyeceğim?

Zaten ilk gününden bu yana 1000$ kazdım. Her türlü değerinin 2 katını kazandırdı. Sadece 15K'lık teklifi kaçırmak birazcık üzücü oldu.

Son düzenleme:
@kino haklısınız hocam. Sadece 2-3 yıl böyle devam etmeyecek bu piyasa. Ne kadar süreceğini kimse bilmiyor ama o zamana kadar iyi bir kazanç elde ederim umarım. 7/24 kazdığımdan umarım piyasa böyle kazançlı geçmeye devam eder. İleride de aldığım fiyatın (doviz bazlı olarak) satarsam daha ne isteyeceğim?

Zaten ilk gününden bu yana 1000$ kazdım. Her türlü değerinin 2 katını kazandırdı. Sadece 15K'lık teklifi kaçırmak birazcık üzücü oldu.
Artık o fiyatlarda teklif almanız zor fiyatların sonsuza kadar yükselecek halleri yoktu.

@Ek01000 boş ver bunlara üzülmeye değmez. Ben de 2020 Mart'ında aldığım BTC'leri 45K'dan bozdurmuştum 2 hafta sonra gitti 60K'ya vurdu nereden bileceksin. Sen de $1000'ı koydun cebine, taş gibi kartın da elinde. Doge ve Shiba'dan patlayanları, 100K olacak diye BTC'ye 60K'dan yüklü girenleri görünce biz yine iyi durumdayız, zararımız yok.

@kino ben de ETH'leri 2350'de sattım şu an 4K 😊.

Yine de 1000$'ı cebe koydum 2000$ olabilirdi ama benim aceleciliğim. Her şeyden bir ders çıkarmak lazım. Size de teşekkürler dediğiniz gibi yapacağım.

O değil de harbiden millet 60K'dan BTC'ye all-in atıyor. En azından onlar gibi değiliz :D.

3060 Ti şu an 15K etmez ama 11K civarı eder yine, LHR’siz kart kalmadı piyasada ve ETH yine uçtu gitti, madenciler kart arıyor hala. 11K da hala o kartı satmak için güzel bir fiyat olur. Yurt dışı Amazon sitelerini kovalarsanız LHR 3080 alırsınız 12-13K gibi fiyatlara, ben mesela 15 gün kadar önce ROG 3080 White aldım Fransa’dan 13200’e.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı