RTX 3060 Ti F/P Sistem Toplama

Bütçe
16000

SDT0

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar kısa zaman önce bir bilgisayar toplama kararı aldım. Elimde RTX 3060 Ti var ve malum ekonomide belli bu yüzden bu ekran kartına uygun bir F/P PC toplamaya çalışıyorum.

Topladığım sistem: DD47HBQ8 kodlu Özel Toplama Bilgisayar

Sizce sistem iyi mi? Bazı parçalarda kararsız kaldım ve bende bunun üzerine konu açmayı düşündüm. Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
akakce gibi siteler en ucuzu listeliyor diye biliyorum ayrıca gamegaraj gaminggentr ütopya tarzında sitelere de bakmanda fayda var. amazon prime üyelerine de iyi indirim yapıyor

Akakçe gibi siteler en ucuzu listeliyor diye biliyorum ayrıca GameGaraj gaminggentr ütopya tarzında sitelere de bakmanda fayda var. Amazon Prime üyelerine de iyi indirim yapıyor.

Akakçe'den şimdi baktım hocam dediğiniz gibi yaklaşık 2000 TL kadar daha ucuza geliyor ama size de sormak isterim parçalar iyi midir ileride sıkıntı çıkarırlar mı?

Akakçe'den şimdi baktım hocam dediğiniz gibi yaklaşık 2000 TL kadar daha ucuza geliyor ama size de sormak isterim parçalar iyi midir ileride sıkıntı çıkarırlar mı?
ben çok anlamıyorum anlayan arkadaşlar illa yardımcı olacaktır ancak ram ve hdd markalarını bilindik markalardan seçersen daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı