2K'ya geç hocam da hangi oyunları oynuyorsun? Eğer daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan 240hz öneririm.2K için yeterli değil bence 3060ti.Şahsen 2080Super kullanıyorum ve zamanında bana da demişlerdi 2k niye almadın diye fakat oynadığım oyunlarda triple A olarak yetmiyor.
2K'ya geç hocam da hangi oyunları oynuyorsun? Eğer daha çok rekabetçi oyunlar oynuyorsan 240Hz öneririm. 2K için yeterli değil bence 3060 Ti. Şahsen 2080 Super kullanıyorum ve zamanında bana da demişlerdi 2K niye almadın diye fakat oynadığım oyunlarda triple a olarak yetmiyor.
Öncelikli olarak Dell'in sonra LG üretimi nano IPS monitörler var. Onları öneririm. Düşük ghosting, düşük tepki süresi ve yüksek renk gamutu (10 BIT) ile 1 milyar renk veriyorlar. Ha dersin ki kavisli olsun bahsettiğim kalitede Samsung Odyysey (bu adı yanlış yazmış olabilirim) G7 var. G7 yukarda bahsettiklerime ek olarak 240 HZ.
Öncelikli olarak Dell'in sonra LG üretimi nano IPS monitörler var. Onları öneririm. Düşük ghosting, düşük tepki süresi ve yüksek renk gamutu (10 bıt) ile 1 milyar renk veriyorlar. Ha dersin ki kavisli olsun bahsettiğim kalitede Samsung odyysey (bu adı yanlış yazmış olabilirim) G7 var. G7 yukarıda bahsettiklerime ek olarak 240 Hz.
Kavis olup olmaması fark etmez önemli olan kaliteli olsun fiyatına göre pek anlamıyorum monitör işlerinden LG hoşuma gitti inceliyorum inşallah fiyatlar yükselmez Samsung G7 o da güzel ama ben vatandan alacağım fiyat orada 9.500 fiyatlarında eğer düşerse neden olmasın.
4K benim sürekli oynadıgım oyunda iyi FPS vermedigi için maalesef o oyun için rahat 3080 lazım Ultra'da 2K da kararlıyım teşekkür ederim ilgilendizgniz için.
4K benim sürekli oynadıgım oyunda iyi FPS vermedigi için maalesef o oyun için rahat 3080 lazım Ultra'da 2K da kararlıyım teşekkür ederim ilgilendizgniz için.