RTX 3060 Ti için en iyi NVIDIA driver sürümü nedir?

MOSALAH

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı : ‎ASUS TUF GAMİNG RTX 4090 24GB
İşlemci: AMD RYZEN 7 9800X3D
Anakart: ASUS TUF GAMİNG X870 PLUS
Ram : XPG LANCER 16X2 32 GB RAM CL30 6000MHZ
PSU: LİAN Lİ EDGE 850W 80+ PLATİNİUM
Monitor: Dell 27 inç 360Hz 1ms QHD QD-OLED
RTX 3060 Ti 536.23 sürümünü kullanıyorum. Bu ekran kartında oyunlar için en uyumlu NVIDIA sürücüsü hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geforce Experience otomatik olarak en son sürüme günceller zaten, yayınladıkları güncellemelere güvenmeseler yapmazlar son sürüm her zaaman iyidir. 536.40 Geldi bugün, onu yapın.

Geforce Experience otomatik olarak en son sürüme günceller zaten, yayınladıkları güncellemelere güvenmeseler yapmazlar son sürüm her zaaman iyidir. 536.40 Geldi bugün, onu yapın.
Son sürümün her zaman en iyisi olmadığına defalarca tanık olduk. Zaten o yüzden soruyorum kardeşim.

Ben hiç sorun yaşamadım hep en güncelleri kullanmama rağmen. Birazda sistemle alakalı olduğu düşünüyorum üstad.
Her sürümde sıcaklık,fps, ekran kartı kullanımı, ram kullanımı gibi değerleri kontrol etmiyorsanız farkı anlayamazsınız.

Her sürümde sıcaklık,fps, ekran kartı kullanımı, ram kullanımı gibi değerleri kontrol etmiyorsanız farkı anlayamazsınız.
AMD ekran kartlarında son sürüm Driverlar bir ara sıkıntı çıkartıyordu, son zamanlar çözmeye başladılar gerçi. Fakat ben ilk kez sizden duyuyorum Nvidia bir ekran kartında son sürüm Driver'ın iyi bir seçenek olmadığını.

AMD ekran kartlarında son sürüm Driverlar bir ara sıkıntı çıkartıyordu, son zamanlar çözmeye başladılar gerçi. Fakat ben ilk kez sizden duyuyorum Nvidia bir ekran kartında son sürüm Driver'ın iyi bir seçenek olmadığını.

+1 Duyunca bir yaşıma daha girdim. Ne bir fps düşüşü, ne bir sıcaklık artışı ne de wattman benzeri birşey yaşamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı