RTX 3060 Ti ile 500W 8 pin PSU kullanılmalı mı?

Daha fazla  
10 dk. önce ekran kartım elime ulaştı. Kasaya takmadan bir deneme yaptım. Sanki bir koku geliyor gibi. 3 yıldır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Toz da olabilir. Bugün yeni güç kaynağını sipariş edeceğim. Şimdilik takmalı mıyım?
8 ve 6 pin istiyor. Bende sadece 8 var.

10 dk. Önce ekran kartım elime ulaştı. Kasaya takmadan bir deneme yaptım. Sanki bir koku geliyor gibi. 3 yıldır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Toz da olabilir. Bugün yeni güç kaynağını sipariş edeceğim. Şimdilik takmalı mıyım?

Takıp çalıştırabilirsin ama güç altına sokarsan sorun yaşarsın. 8+6 bağlayana kadar oyun oynama.

10 dk. önce ekran kartım elime ulaştı. Kasaya takmadan bir deneme yaptım. Sanki bir koku geliyor gibi. 3 yıldır kullanıyorum, hiç sorun yaşamadım. Toz da olabilir. Bugün yeni güç kaynağını sipariş edeceğim. Şimdilik takmalı mıyım?
8+6 olmadan sorun oluşabilir veya çalışmaz. Piyasada molexten çoğaltma ek kablolar var ama tavsiye etmem.

Son düzenleme:
Aynen öyle. Yetersiz güç nedeniyle olabiliyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı