Merhabalar, RTX 3060 Ti kullanıcısıyım. Ekran kartı sıcaklıklarım yuk altındayken 70-73 arası. Bu normal mi, yoksa endişelenmeli miyim? Power limiti kısınca sıcaklık 66 dereceye kadar düşüyor. Bunu yapmalı mıyım? Karta bir zararı var mıdır? Sıcaklık değerlerine kafayı takmaktan oyundan zevk alamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Power limiti düşürmem gerekiyorsa maksimum ne kadar düşürmeliyim?
Karta zarar vermez ancak msi afterburner'la bakın eğer çok düşürdüyseniz kart full gücünü kullanamıyor olabilir ve 84dereceye kadar kartlar genelde sorun çıkarmazlar
Karta zarar vermez ancak msi afterburner'la bakın eğer çok düşürdüyseniz kart full gücünü kullanamıyor olabilir ve 84dereceye kadar kartlar genelde sorun çıkarmazlar
yani tamam onu anladım ama bu dereceler kart için zararlı mı anormal mi karta zararı var mı gönlüm rahat bi şekilde oynayabilirmiyim kartımda anormallik var mı
Yani tamam onu anladım ama bu dereceler kart için zararlı mı anormal mi karta zararı var mı gönlüm rahat bir şekilde oynayabilir miyim kartımda anormallik var mı?
Ti ekran kartları zaten o derecelere çıkar 3060 Ti gibi bir ekran kartı için orlatama yük altındayken 76 derece yani dert etme gönül rahat oyununu oyna hatta gerekirse overclock bile yaparsın.
Ti ekran kartları zaten o derecelere çıkar 3060 Ti gibi bir ekran kartı için orlatama yük altındayken 76 derece yani dert etme gönül rahat oyununu oyna hatta gerekirse overclock bile yaparsın.