RTX 3060 Ti İncehesap Gaming gecesinde indirime giriyor!

4 Yıl sonraya MSI mı daha dinç çıkar yoksa PNY mi sence?
Mantığa bak. Biz şu andan bahsediyoruz. 4 yıl sonra MSI'ın çökmeyeceği ne malum. Artık marka takıntılığını bırakın. Biz Türkiye'de yaşıyoruz. F/P'ye bakarız, markaya değil. Ayrıca yurt dışında da bu markalar bir hayli satış rakamları yakalıyor. Şimdi gelip EVGA'ya da çöp dersiniz.

Tamam sen "KALİTELİ" ürünleri almaya devam edebilirsin.. Konuyu baltalamayın artık.
Yorum belirtmek baltalamak mı oluyor? Sen önce başka fikirlere karşı saygı duymayı öğren. Kalitesiz bir ürün alıp aylarca servis yolu gözleyeceğime, hiç almamayı seçerim.
@clln Aynen. Palit GameRock ve ASUS ROG arasında 2000 TL var ve aynı derecelerde çalışıyorlar. Neyden bahsediyorsun sen? Kalitesizse alma. Marka bağımlılığına 2000 TL'yi gözden çıkar. Yeter ki insanları yanlış yönlendirme.
Ben 500 TL'lik bir farktan bahsediyorum. Ben kimseyi yönlendirmiyorum, herkes istediğini seçsin, insanları yönlendirmeye çalışan sizsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı