RTX 3060 Ti LHR ile kazım yapılır mı?

Gpu sıcaklığı çok yüksek. 53 üzerine çıkmamalı bence. 52-54 aralığında takılabilir.
Power 70
Core clock -105
Memory clock 760 olarak deneyin birde. Programı kapatıp ayarları uygulayıp baştan başlatın.

Diğer teknik soruya tam hakim değilim.

En fazla 40.82 mhs alabildim, en azından stabil gidiyor şu anlık.

Core Clock 1.400' e kitleyerek deneyin. Splitter kullanabilirsiniz, ürün başlığındaki 18 awg değeri doğru ise hiç bir sorun olmaz.

Arkadaşlar Bios atmadan biosu editleyebileceğim bir yöntem varmıdır kartın sorunu (msı 3060ti gaming x 2 fan)bios ile alakalı gaming x karta msı 3060 ti ventus LHR 2 fanlı modelin biosunu yükleyince karttaki bütün sorunlar halloluyor
MSI AB 1200 core sabit +975 memory
42 mhs
95 Watt
%50-%55 fan ile 52 dereceyi geçmiyor.

Asıl sorun karttan görüntü alınmazda bozulursa serviste karta bios atıldığı için garanti dışı kalacak uzun vadede riskli bir durum bios atmadan bios editlediğimiz bir program vardı drivere ekleyip açılışta hep o şekilde açılıyordu o programları hatırlayamadım.

Gece Error vermiş, çektiği güç 190 watt olmuş, Mhs 32ye düşmüş. Sebebini bilmiyorum, mineri kapatıp açtım düzelmedi, raven kastım onda da sorun devam ediyoru, restart attım düzeldi.
Arada bu olayı yapıyor. Bende anlayamıyorum. Program kaynaklı galiba. Çok nadirende olsa crash verdiği zaman aynı ayarlarda çektiği güç yükseliyor. MH düşüyor vs. 915 deneyin birde. Maximumu en stabil nerde veriyor onu bulduktan sonra tamamdır

İfadeler: SCN
Geceleri sürekli crash yemişim, kazım gücü düşüp çektiği güç artmış gene. Ben de Nbminer güncelledim, 875 Memory Clcock da 42-43 mhs görebildim. 875 de stabil değil sanırım crash verdi.

Geceleri sürekli crash yemişim, kazım gücü düşüp çektiği güç artmış gene. Ben de Nbminer güncelledim, 875 Memory Clcock da 42-43 mhs görebildim. 875 de stabil değil sanırım crash verdi.
Sabit 41 - 41.5 alıp stabilize yakalamak daha mantıklı. 845 olarak deneyin birde.

Windows da nbminer ile 135W 900 mem -250 Core 43.70 mh stabil Hynix RAM 10 kart galakuro.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…