RTX 3060 Ti PC toplama

Bütçe
25 bin tl

Senko35

Zeptopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, RTX 3060 Ti ile sistem toplamak istiyorum. Önceden hep Monster laptop kullandım ama hiç memnun değildim ilk defa PC topluyorum. Ekran kartı monitör ve hariç 18 bin TL bütçem işlemci olarak i7 12. nesil istiyorum SSD 512 GB hard disk de 1 TB RAM'ler 16 GB bildiğim tek şey bunlar nasıl bir (kasa kaç watt enerji kaynağı alacağım ve anakart) olarak ne almalıyım bilmiyorum. Araştırdım ancak bir fikrim yok bilen varsa yardımcı olursa çok makbule geçer 🙏🙏

Geriye para kalıyor, ancak Intel bir işlemci bence gereksiz 2 kat daha ucuzu bir işlemciyle aynı performansı sağlar.

Son düzenleme:
Geriye para kalıyor, ancak Intel bir işlemci bence gereksiz 2 kat daha ucuzu bir işlemciyle aynı performansı sağlar.
Öncelikle teşekkür ederim 🙏 işlemci konusunda ise fiyat performans bakınmından ryzen iyi ama ilerki zamanlarda ısınma sorunu ile karşılaşacağım vesyre dendi bakımlarını filan yapmam lazımmış yapılır sorun değil ancak hazır para verken daha sağlam bi şey almak istiyorum bu paylaştığınız ana kart i7 12. Nesiller ile uyumlumudur birde sıvı soğutma tavsiyeniz varmı

:) Bunlar uygundur.

Monitör olararakda bunu tavsiye edebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı