RTX 3060 Ti - Ryzen 5 5600X darboğaz yapıyor

Valorant CPU öncelikli bir oyundur. Oyunda aldığın FPS yeterince yüksek ise donma takılma yok ise canı sıkacak bir durum da yok bence.

İşlemci frekansı ne gözüküyor? Onu da açsana. CPB ve PBO kapalı sanırım.

Birde RAM kaç adet ve kaçıncı slotlara takılı?

Bu arada hangi oyun bu? CPU tabanlı gibi. O FPS ne öyle? Başka oyuna girsene bence darboğaz yok. Oyun bazlı birşey gibi.
2 ADET RAM VAR 2. VE 4. SLOTTA TAKILI
VALORANT OYYUNU ZATEN SADECE VALORANTTA SORUN YAŞIYORUM ÇÜNKÜ İŞLEMCİ İLE ALAKALI SORUNUM VAR.
değerleri fotoda gösterdim

Bu arada hangi oyun bu? CPU tabanlı gibi. O FPS ne öyle? Başka oyuna girsene bence darboğaz yok. Oyun bazlı birşey gibi.
2. ve 4. slotta ramler
Adsızdfasf.png

Dosya Ekleri

• Adsızdfasf.png
    Adsızdfasf.png
    368,6 KB · Görüntüleme: 44
2 adet RAM var 2. ve 4. slotta takılı.
Valorant oyyunu zaten sadece Valorant'ta sorun yaşıyorum çünkü işlemci ile alakalı sorunum var.
Değerleri fotoda gösterdim.

Bende işlemci odaklı birçok oyun oynadım hatta 1080 monitörde oynuyorum işlemci kullanımı 40 50 arası.
100'e çıktığını görmedim.
Çekirdekler 2 4 diyor ne alaka anlamaıdm:)

Bende işlemci odaklı birçok oyun oynadım hatta 1080 monitörde oynuyorum işlemci kullanımı 40 50 arası.
100'e çıktığını görmedim.
Çekirdekler 2 4 diyor ne alaka anlamaıdm:)
sizin işlemciniz nedir

Adsızdfasf.png

Sanırım o Windows ile alakalı çekirdek muhabbeti, CPU-Z ile filan bakmak lazım. Sadece Valorantta sorun oluyorsa oyunu “Tam Ekran” ve 1080p ve üstü çözünürlükte deneyin derim. FPS limitine ulaşmış gibi görünüyor oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı