RTX 3060 Ti satmak mantıklı mı?

Kwintyn

Centipat
Şu an elimde Gigabyte 3060 Ti Gaming OC Pro 8 GB ekran kartı var. 3 gün oldu geleli, sıfır ürün TR garantili kutusu dahi açılmadı. İleride mining yapılmayan ekran kartları çıkacak diye bir şeyler söyleniyordu. Şu an 15-16k civarına satabiliyorum. Satıp yeni kartları ve stokları beklemek mantıklı mı, daha ucuza alabilir miyim sonrasında? Çip sorunları yüzünden ne olacağı da malum değil. Ne zaman geleceği ve fiyatları. Şu an miningcilere satmak mantıklı mı yoksa risk etmeyip takıp kendim mi kullanayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
15-16K'ya satabiliyor musun? Bana zar zor 14500 geldi, satıp satmamak ile gidip geliyorum. Hem de benim ki MSI Gaming X Trio modeliydi. Bir hatanız olmasın.

Şu an elimde Gigabyte 3060 Ti Gaming OC Pro 8 GB ekran kartı var. 3 gün oldu geleli, sıfır ürün TR garantili kutusu dahi açılmadı. İleride mining yapılmayan ekran kartları çıkacak diye bir şeyler söyleniyordu. Şu an 15-16k civarına satabiliyorum. Satıp yeni kartları ve stokları beklemek mantıklı mı, daha ucuza alabilir miyim sonrasında? Çip sorunları yüzünden ne olacağı da malum değil. Ne zaman geleceği ve fiyatları. Şu an miningcilere satmak mantıklı mı yoksa risk etmeyip takıp kendim mi kullanayım?
Satıp 2 yıl beklerim diyorsan hemen sarı siteye koş. :D

Hocam gerçekten o fiyatlara satabilecek misiniz?

Sahibindene koydum 2 gün önce. 14k teklif geldi hayır dedim 15 teklif verdiler. Ortalama bu fiyatlardan satışta. İkinci elleri bile 12-14k arası satılıyor. Ama dediğiniz gibi en az 1 sene beklemem gerekiyorsa pek mantıklı değil sanırım satmak

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı