Bütçeyi görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ki bu sistemi satıp üstüne 50K bütçenizi ortaya koyarak ileriye yönelik çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Misal veriyorum bu sistemi 20-25K bandına sattınız. Toplam bütçe ile 9070XT GPU ve 9700X işlemciye sahip çok güçlü bir sistem toplamak mümkün.
Bütçeyi görmemişim kusura bakmayın. Şöyle ki bu sistemi satıp üstüne 50K bütçenizi ortaya koyarak ileriye yönelik çok daha iyi bir sistem alabilirsiniz. Misal veriyorum bu sistemi 20-25K bandına sattınız. Toplam bütçe ile 9070XT GPU ve 9700X işlemciye sahip çok güçlü bir sistem toplamak mümkün.
Estağfurullah hocam. Fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bir de insanlara dert anlatmak çok zor günümüzde maalesef o yüzden sistem üzerinde bir upgrade yapmak daha mantıklı geldi bana
Fiyatlandırma konusunda hiçbir bilgim yok hocam bir de çok uğraşmak istemiyorum yalan yok.
Estağfurullah hocam. Fiyatlarla ilgili hiç bilgim yok bir de insanlara dert anlatmak çok zor günümüzde maalesef o yüzden sistem üzerinde bir upgrade yapmak daha mantıklı geldi bana.
Hocam upgrade etmek isterseniz yeni anakart, yeni ram, yeni işlemci, yeni ekran kartı. Kısacası yeni sistem almaktan hiçbir farkı yok ve hepsini teker teker almak kafa yorar. Bence sisteminizi satıp hazır sistem alın.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim bilgisayarı satmaya çalışayım ben o zaman. Sonrasında tekrar toplama zamanında tekrardan konu açayım. Çok sağolun