RTX 3060 Ti sistem arıyorum, önerecek var mı? Bu konu hakkında fazla bir şey bilmiyorum. İnşallah ilk defa RTX sistemim olacak. 16K bütçem var. Çok zorlarsam 17 bile çıkarım.
Hacım youtube'de yeni bir sistem çıkardı biri. İsmini vermem reklam olabilir diye söyleyemiyorum kurallardan emin olmadığım için. Linke şuradan ulaşabilirsiniz. Umarım stokları bitmemiştir. Sistem fiyatına göre çok çok iyi bence. Stokta varsa alın derim.
NOVA-DUAL5600X oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Hacım youtube'de yeni bir sistem çıkardı biri. İsmini vermem reklam olabilir diye söyleyemiyorum kurallardan emin olmadığım için. Linke şuradan ulaşabilirsiniz. Umarım stokları bitmemiştir.
NOVA-DUAL5600X oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Ekran kartı olarak AMD kullanmak istememenizi anlayabiliyorum ancak işlemci bazında AMD harika işler başarıyor. Ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum. Konuyla ilgili binlerce konu açılmış durumda. İncelerseniz yararlı olabilir.
Ekran kartı olarak AMD kullanmak istememenizi anlayabiliyorum ancak işlemci bazında AMD harika işler başarıyor. Ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum. Konuyla ilgili binlerce konu açılmış durumda. İncelerseniz yararlı olabilir.