RTX 3060 Ti sistem önerisi

elyesawtch

Centipat
Daha fazla  
RTX 3060 Ti sistem arıyorum, önerecek var mı? Bu konu hakkında fazla bir şey bilmiyorum. İnşallah ilk defa RTX sistemim olacak. 16K bütçem var. Çok zorlarsam 17 bile çıkarım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hacım youtube'de yeni bir sistem çıkardı biri. İsmini vermem reklam olabilir diye söyleyemiyorum kurallardan emin olmadığım için. Linke şuradan ulaşabilirsiniz. Umarım stokları bitmemiştir. Sistem fiyatına göre çok çok iyi bence. Stokta varsa alın derim.

MANTIS-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

800 TL farkla işlemci 5600 yapılabiliyor.

AMD muadili:

Hacım youtube'de yeni bir sistem çıkardı biri. İsmini vermem reklam olabilir diye söyleyemiyorum kurallardan emin olmadığım için. Linke şuradan ulaşabilirsiniz. Umarım stokları bitmemiştir.
Stokları 1 saniyede tükendi :).

MANTIS-5500 / AMD Ryzen 5 5500 / ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti OC 8GB GDDR6X / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

AMD muadili:

Millet AÇ AÇ ! :D

AMD muadili:

AMD kullanmak istemiyorum.

RX olur dersen bu sistem çok çok daha güçlü.
işlemciyi ryzen 5 5600 yapsam olur mu o PC de vede anakart , psu falan güzelmidir

Yada 2023 te 3060 Tİ sistem mantıklımıdır?

Ekran kartı olarak AMD kullanmak istememenizi anlayabiliyorum ancak işlemci bazında AMD harika işler başarıyor. Ön yargılı olmamanızı tavsiye ediyorum. Konuyla ilgili binlerce konu açılmış durumda. İncelerseniz yararlı olabilir.
arkadaşımın sistemi AMD fakat önermiyor ondan NVİDİA istedim zaten şuanki sistem NVİDİA çok memnunum NVİDİA dan onun için RTX olsa daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı