RTX 3060 Ti sistem toplama

Evet tasarım olarak gayet şık. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. İşlemcimin sıcaklığı çok fazla ama. Soğutucudan mıdır, yaz aylarından mıdır bilemedim. Siz zaten sıvı soğutma alacaksanız sorun yaşamazsınız.
 
Evet tasarım olarak gayet şık. Genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. İşlemcimin sıcaklığı çok fazla ama. Soğutucudan mıdır, yaz aylarından mıdır bilemedim. Siz zaten sıvı soğutma alacaksanız sorun yaşamazsınız.
Sıvı soğutma olarak da bu markanın bu modelini pek övmüyorlar. Thermaltakenin sadece water 3.0 modelini uygun buluyorlar, bir bilginiz var mıdır?
 
Kardeşim selam biraz piyasa araştırması yaptım. Dün sana en son attığım sistemin fiyatı çok iyi. Stok sorunlarının düzelmesine daha en az 1- 1.5 yıl olduğunu varsayarsak çok büyük bir fırsat var elinde. Bence sen sıvı soğutma eklemeden al, çünkü R5 5600X ile gelen stok soğutucu gerçekten kaliteli. Zaten herhangi bir darboğaz olmayacağı için overclock yapmana gerek kalmayacaktır. İleride istersen kendine NZXT, ROG gibi kaliteli markalı sıvı soğutucular alabilirsin. Eğer yok sıvı soğutma şart dersen kendine farklı bir sıvı soğutma alıp montajlamanı tavsiye ederim. Saygılar. (ekte sana tavsiye ettiğim sistem donanımlarını oluşturdum)
 

Dosya Ekleri

  • 84D70938-8687-4468-9F22-3054DB27BEF3.png
    84D70938-8687-4468-9F22-3054DB27BEF3.png
    403,7 KB · Görüntüleme: 56

Şöyle değişiklikler yaptım:

Yanına fuma 2 alırsan CPU soğutucu olarak ya da sıvı istiyorsan SilverStone PF240 ya da Arctic Freezer 240 mis gibi sistem.

Eki Görüntüle 1153050

Oha çok iyiymiş LAN bu. Kasa değişmesi lazım ama.
Oha çok iyiymiş LAN bu. Kasa değişmesi lazım ama.
Siyah olan model daha iyi bence.
 
Hocam T25 yeterli olur mu bu sisteme, T35 olunca biraz aşıyor
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-08-30-15-37-24-979_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-08-30-15-37-24-979_com.android.chrome.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 63
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı