enes_tsknn
Hectopat
aynen ikinci el almadan önce testini yaptırdım ama gelince durum böyleKartı ikinci el mi aldınız?
kartın içinden bi parça alma durumu fln olabiliyor mu acaba?
aynen ikinci el almadan önce testini yaptırdım ama gelince durum böyleKartı ikinci el mi aldınız?
Kartın içinden parça alma olmaz. Muhtemelen çip ve soğutma bloğu arasında termal macun bulunmuyor. Yeterli beceri ve ekipmanınız varsa soğutma bloğunu sökün ve termal macun olup olmadığını kontrol edin. İçerisinde macun yoksa durum iyi macunlayın değerlerine bakın. İçerisinde macun olduğu halde bu değerleri veriyorsa hiç uğraşmadan iade edin.aynen ikinci el almadan önce testini yaptırdım ama gelince durum böyle
kartın içinden bi parça alma durumu fln olabiliyor mu acaba?
Teşekkürler dediğinizi yaptım soğutmayı çıkarttım macun yokmuş dediğiniz gibi sürdüm ve değerler normale döndü sıcaklık furmarkta max 63 görüyor şuanKartın içinden parça alma olmaz. Muhtemelen çip ve soğutma bloğu arasında termal macun bulunmuyor. Yeterli beceri ve ekipmanınız varsa soğutma bloğunu sökün ve termal macun olup olmadığını kontrol edin. İçerisinde macun yoksa durum iyi macunlayın değerlerine bakın. İçerisinde macun olduğu halde bu değerleri veriyorsa hiç uğraşmadan iade edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.